Sluit icoonTerug icoon

Laatste kans op appartement in nieuwbouwproject Rederij (De Haven Spijkenisse)

di 21 mei 2024 - Vierkamerappartement met uitzicht op de haven. Koopsom: 459.500 euro

Met de grote voortgang op de bouwplaats zijn er steeds minder woningen beschikbaar in nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse. Recent zijn twee appartementen en de laatste kadewoning verkocht. Dat betekent dat je op dit moment nog één kans hebt op een woning in Rederij: appartement Type G Kavel 124. Dit fraaie appartement direct aan de kade is circa 93 vierkante meter groot en beschikt over een heerlijk balkon met een panoramisch uitzicht over de haven. 

Uitzicht over de haven

Het appartement is te bereiken via de gezamenlijke entree van het gebouw, waar ook je berging te vinden is. De woonkamer is ruim en biedt je een prachtig uitzicht over de haven. Je hebt drie slaapkamers, waaronder een master bedroom die voorzien is van een inloopkast. De andere twee slaapkamers grenzen kijken uit over het rustige binnenhofje. Je kunt overigens kiezen voor een andere indeling, waarbij je de keuken laat plaatsen op de plek van de master bedroom. Ook heel fijn: bij dit appartement hoort een privé-parkeerplaats. 

Energiezuinig wonen in de Rederij

Het appartement beschikt over vloerverwarming en maakt gebruik van zonne-energie en een warmtepompinstallatie. Dit zorgt niet alleen voor een lagere ecologische voetafdruk, maar ook voor meer wooncomfort en lagere energiekosten op de lange termijn. Kortom, je bent al helemaal klaar voor de toekomst. De koopsom is 459.500 euro (v.o.n.).

Interesse? Neem contact op met de makelaar

Wil jij wonen op deze unieke plek in De Haven Spijkenisse? En ben je geïnteresseerd in deze laatste beschikbare woning? Neem dan contact op met een van de makelaars: 0181-625065 (Jaap Mudde) of 06-22461522 (Natacia Rademaker).