Laatste kans op een appartement in hartje Spijkenisse

do 7 januari 2021 - Nog 3 vierkamerappartementen beschikbaar in nieuwbouwproject Het Posthuys

Er zijn op dit moment nog 3 appartementen beschikbaar in nieuwbouwproject Het Posthuys, in het centrum van Spijkenisse. Het gaat om vierkamerappartementen van 104, 106 en 129 vierkante meter. Ze zijn gelegen op (respectievelijk) de zesde, derde en eerste verdieping. De prijzen beginnen bij 339.550 euro (v.o.n.). Het nog beschikbare aanbod verandert regelmatig. Kijk in de woningzoeker op de projectsite voor de meest actuele stand van zaken.

Het Posthuys: appartementen met buitenruimte en parkeerplek in centrum Spijkenisse

Het Posthuys is een fraai gebouw met 70 drie-, vier- en vijfkamerappartementen en een riant penthouse van 202 vierkante meter. Alle woningen krijgen een eigen balkon of terras. Parkeren doe je op eigen terrein.

Wonen in Spijkenisse met alle stedelijke voorzieningen om de hoek

Het nieuwe appartementengebouw verrijst op de plek van het voormalige postkantoor aan de Marrewijklaan. Een perfecte plek, want alle voorzieningen van het stadscentrum van Spijkenisse liggen om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de schitterende bibliotheek (De Boekenberg) of naar het prachtige theater. Het kan allemaal op loopafstand.

Interesse? Schrijf je in via de website

Wil je meer weten over het nog beschikbare woningaanbod in Het Posthuys? Kijk dan voor alle informatie op de projectsite. Het Posthuys is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.

Impressies van nieuwbouwproject Het Posthuys. De interieurimpressies zijn van bouwnummers die al verkocht zijn.