Sluit icoonTerug icoon

Stella Nova: rijwoningen, starterswoningen en tweekappers in nieuwe fase

vr 5 februari 2021 - Fase 2 nieuwbouwproject in Spijkenisse tweede helft 2021 in verkoop. Ook huur

De opleveringen zijn bezig en de laatste woning van fase 1 is verkocht. En dus gaat nieuwbouwproject Stella Nova in de wijk Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse richting de tweede fase. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is druk bezig met de voorbereiding daarvan. Fase 2 krijgt weer een mooie mix van koopwoningen en sociale huurwoningen. Toch wordt fase 2 anders dan fase 1. Naast 'gewone' koophuizen in rijtjes vind je hier straks ook twee-onder-één-kapwoningen (met geschakelde bergingen) en koopwoningen voor starters. Het is de bedoeling dat de tweede fase in de tweede helft van dit jaar in verkoop gaat. De prijzen zijn nog niet bekend.

Fase 2: rijwoningen, tweekappers en starterswoningen. Ook sociale huur

Fase 2 komt tussen fase 1 en wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Dat betekent dat de flats die daar nu nog staan, gesloopt worden. Dat gaat, als alles volgens plan verloopt, eind dit jaar of begin 2022 gebeuren. Net als fase 1 krijgt fase 2 rijwoningen met een kap en rijwoningen met een plat dak. Daarnaast zijn er, zoals gezegd, tweekappers en koopwoningen voor starters. Alles bij elkaar gaat het om 34 koopwoningen, waarvan 8 voor starters. Verder komen er dus sociale huurwoningen: 22 appartementen en 23 eengezinswoningen. Woningcorporatie Maasdelta Groep gaat deze huurwoningen, als de oplevering daarvan nadert, via Woonnet Rijnmond aanbieden. 

Niet alleen zeer gevarieerd, ook heel duurzaam 

De variatie in Stella Nova is groot. Niet alleen omdat het project allerlei verschillende woningtypen krijgt, maar ook omdat je als koper uit diverse ruwbouw- en afbouwopties kunt kiezen. Behalve heel gevarieerd wordt Stella Nova ook heel duurzaam. Zo worden de woningen gasloos en voldoen ze aan de nieuwste BENG-normen (BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen). Dat scheelt in je energielasten. Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Stella Nova: fijn wonen nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen en nabij water, een park en uitgestrekte polders. De nieuwe fase komt naast wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Je dagelijkse boodschappen haal je dus letterlijk om de hoek. Diverse basisscholen liggen eveneens op loopafstand. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je belangstelling voor een koopwoning in de tweede fase van Stella Nova? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite. Dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verkoop start. Stella Nova wordt ontwikkeld door ABB Bouwgroep, in nauwe samenwerking met Maasdelta en de gemeente Nissewaard. 

Schetsen van Stella Nova fase 2. Aan deze schetsen kunnen geen rechten worden ontleend. De (gekleurde) artist impressions zijn van fase 1.