Volop duurzame oplossingen tijdens Innovatiemarkt op 8 december

za 24 november 2018 - Aanbieders presenteren innovatieve producten om energiezuiniger te wonen

Wat zijn de laatste innovaties op het gebied van duurzaam en energiezuinig wonen? Op zaterdag 8 december kom je het te weten tijdens de Innovatiemarkt in de showroom van de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. Koplopers op het gebied van duurzaamheid presenteren daar hun innovatieve producten, variërend van isolerende verf tot infrarood verwarming.

Informatie en inspiratie over duurzaam en energiezuinig wonen

De Innovatiemarkt is een evenement voor informatie en inspiratie. De aanwezige aanbieders vertellen je alles over hun producten. Ook kun je in gesprek met adviseurs van de WoonWijzerWinkel zelf voor deskundig advies. De showroom, waar de Innovatiemarkt plaatsvindt, is sowieso de moeite waard om te bezoeken. Op 2.500 vierkante meter vind je er tal van oplossingen om energiezuiniger en duurzamer te wonen. 

Innovatiemarkt: van 09.00 tot 13.00 uur

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energie-informatieloket van de gemeenten in de regio's Rijnmond en Haaglanden. Het is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat. Je kunt van 09.00 tot 13.00 uur op de Innovatiemarkt terecht. De toegang is gratis. De organisatie vraagt belangstellenden wel zich even aan te melden via de website van de WoonWijzerWinkel.

De showroom van de WoonWijzerWinkel, waar de Innovatiemarkt plaatsvindt.