Met zonnepanelen of een zonneboiler is je dak echt geld waard

wo 5 juni 2019 - Kom zaterdag 15 juni naar themadag in WoonWijzerWinkel. Ook start inkoopactie Zonneboilers

De rente is laag en daardoor wordt het steeds minder aantrekkelijk om je geld op een spaarrekening te zetten. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om hun spaargeld op het dak te leggen. Niet letterlijk, maar in de vorm van zonnepanelen of een zonneboiler. Die investering is verdien je vrij snel terug. Interesse? Kom zaterdag 15 juni naar de themadag 'Uw dak is geld waard' bij de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. Dan start ook nog de gezamenlijke inkoopactie Zonneboilers.

Presentaties over zonnepanelen, zonneboilers en groene daken

De themadag is van 09.00 tot 13.00 uur. Je wordt verwelkomd met een kopje koffie of thee. Vervolgens kun je aanschuiven bij een presentatiesessie waarin deskundigen van de WoonWijzerWinkel je van alles vertellen over zonnepanelen, zonneboilers en groene daken. Na de presentaties kun je de showroom van de WoonWijzerWinkel bezoeken, waarin talrijke duurzame oplossingen worden getoond. Heb je belangstelling voor oplossingen om je huis te verduurzamen? Dan kun je direct een vrijblijvende offerte opvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens de themadag gaat ook de gezamenlijke inkoopactie Zonneboilers van start. Je kunt je daar meteen voor inschrijven.

Toegang gratis. Wel even aanmelden

De themadag is gratis toegankelijk. De WoonWijzerWinkel vraagt belangstellenden wel zich van tevoren even aan te melden. Dat kan via www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat (010-7470147) en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten.