Modelwoning Het Terras aan de Maas in oktober elke woensdag open

ma 1 oktober 2018 - Nog 2- en 3-kamerappartementen beschikbaar in woontoren aan rivier. Bouw gestart.

Steeds meer kopers zetten hun handtekening. Toch zijn er nog diverse appartementen beschikbaar in toren II van Het Terras aan de Maas in Spijkenisse. Om een goede indruk te krijgen van de sfeer, de kwaliteit en het uitzicht, kun je in de vergelijkbare toren I een modelwoning bezoeken. Deze maand (oktober) is deze modelwoning op de negende verdieping open op woensdag 3, 10, 17 en 24 oktober. Telkens van 16.00 tot 17.30 uur. Het adres: Hongerlandsedijk 1600 in Spijkenisse. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en kunt gewoon aanbellen. 

Ook virtueel bezoek aan modelwoning mogelijk

Behalve een 'echt' bezoek aan deze modelwoning is ook een virtueel bezoek mogelijk. Ontwikkelaar VORM heeft namelijk een fraaie virtuele tour door de modelwoning in toren I gemaakt. Ook op die manier krijg je een uitstekende indruk van de ruimte, de mogelijkheden, de sfeer en het uitzicht.

Doe hier een virtuele tour door de modelwoning:

Wonen aan de Oude Maas in Spijkenisse: vanaf 230.000 euro (v.o.n.)

Het nog beschikbare aanbod in de tweede toren van Het Terras aan de Maas bestaat uit twee- en driekamerappartementen. Het gaat om appartementen met woonoppervlaktes van 78 tot 90 vierkante meter. De prijzen variëren van 230.000 tot 290.000 euro (v.o.n.). Er komen in toren II ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie MaasDelta. 

Bekijk hier een 360 graden tour van het toekomstige uitzicht:

Appartementen met schitterend uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

Toren II van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met het huidige gebouw (toren I), al krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren vijf verdiepingen lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter. 

Bouw gestart

De bouw van toren II is onlangs gestart en duurt ongeveer twee jaar. Op zaterdag 6 oktober vindt de officiële bouwstart plaats.