Sluit icoonTerug icoon

Nieuw aanbod van tweekappers in Zoetemanring in Zuidland

vr 2 september 2016 - Riante woningen van circa 150 vierkante meter. Start verkoop begin 2017 verwacht

De verkoop van de rij- en hoekwoningen van fase 3 was een succes, maar nieuwbouwproject Zoetemanring in Zuidland is nog niet klaar. BPD gaat verder met een volgende fase met twee-onder-één-kap woningen. Hoe de eerste acht huizen eruit komen te zien, wordt nog uitgewerkt. Wel is zeker dat het om riante woningen zal gaan, met oppervlaktes van ongeveer 150 vierkante meter.

Het is de bedoeling dat de verkoop van de eerste acht tweekappers begin 2017 van start gaat. Voor die tijd zal er meer bekend worden over zaken als de ligging, de indeling, de architectuur en de prijzen. 

Fase 3: alles verkocht of onder optie

Van de veertien rij- en hoekwoningen van fase 3 staan er nog twee in optie. De rest is verkocht. Kijk op de projectsite voor de actuele stand van zaken. De bouw van deze fase is op vrijdag 9 september feestelijk van start gegaan (zie foto). De oplevering van deze woningen wordt voor de zomervakantie van 2017 verwacht.

Zuidland: sfeervol dorp, landelijke omgeving

Nieuwbouwproject Zoetemanring is onderdeel van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, een rustig dorp met een schitterende dorpskern (foto), fraaie polders, een uitgestrekt natuur- en recreatiegebied (Bernisse) en volop voorzieningen, zoals winkels, huisartsen, een apotheek, een openlucht zwembad, een natuurijsbaan en talrijke sportverenigingen.