Sluit icoonTerug icoon

Nieuw aanbod zelfbouwkavels in Kreken van Nibbeland (Zuidland)

za 4 mei 2019 - Zes nieuwe kavels van 442 tot 798 vierkante meter om het huis van je dromen te bouwen

Er is weer nieuw zelfbouwaanbod in Nissewaard. Het gaat om vijf zelfbouwkavels aan de zuidzijde van de Frankethaler in de Kreken van Nibbeland in Zuidland. De kavels zijn 442, 494, 542, 572 en 576 vierkante meter groot. De kavel van 442 vierkante meter is inmiddels in optie. De andere kavels zijn nog beschikbaar. Ook elders in de Kreken van Nibbeland, aan de Nieuwelaan, is een nieuwe kavel te koop. Deze kavel is een stuk groter: 798 vierkante meter.

Kavelprijs per vierkante meter: 402 euro (ex. BTW)

Behalve deze kavels zijn in de eerste fase van de Kreken van Nibbeland nog twee andere zelfbouwkavels beschikbaar. De kavelprijs per vierkante meter in de Kreken van Nibbeland is 402 euro. Dat geldt overigens ook voor de andere gemeentelijke zelfbouwlocaties in Nissewaard. Deze prijs is exclusief BTW. Bij kavels groter dan 500 vierkante meter betaal je voor de extra meters een lagere prijs. 

Totaal aanbod kavels op zelfbouwpagina's

Het nieuwe kavelaanbod in de Kreken van Nibbeland is inmiddels aan de zelfbouwpagina's op deze website toegevoegd, via onder meer een aangepaste kaart. Daar vind je ook de kavelpaspoorten waarop diverse voorwaarden staan. Elders op de zelfbouwpagina's vind je ook het nog beschikbare kavelaanbod op de andere locaties in Nissewaard: Heer & Meester (in Hekelingen) en op diverse plekken in de wijken Maaswijk en Waterland (in Spijkenisse).