Sluit icoonTerug icoon

Nieuw aanbod op komst in Zoetemanring in Zuidland

ma 28 september 2015 - BPD wil eind dit jaar in verkoop met nieuwe woningen in geliefde wijk Kreken van Nibbeland

Gevels in verschillende kleuren, goothoogtes die verspringen, deuren met en zonder luifels en sfeervolle erkers op de hoeken. Variatie is het toverwoord aan de Zoetemanring, in de geliefde nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland. In de eerste twee fases zijn nog enkele woningen te koop. En eind dit jaar verwacht ontwikkelaar BPD met fase 3 in verkoop te gaan, de laatste fase met rijwoningen. Tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse, krijg je alvast een preview.

Deze derde fase telt veertien eengezinswoningen. De huizen hebben op de begane grond een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, en een compleet ingerichte open keuken. Op de eerste verdieping beschik je over twee of drie slaapkamers en een fraaie badkamer met luxe en strak sanitair. Via een vaste trap kom je op de zolder, waar je een extra slaapkamer kunt maken. "Fase 3 krijgt een mooie mix van de woningtypes uit de eerste twee fases", zegt Arina van der Wulp van BPD. "Niet alleen qua uitstraling, ook qua grootte. Zeven woningen, waaronder de twee hoekhuizen, worden 5,40 meter breed. De andere zeven huizen krijgen een gevelbreedte van 4,80 meter. En net als in fase 1 en 2 hebben de hoekwoningen een mooie erker."

Meer woonruimte, eigen indeling

Het woonoppervlak varieert van 93 tot 107 vierkante meter. Met diverse opties, zoals een aanbouw of dakkapel, kun je meer woonruimte creëren. Tot wel 125 vierkante meter. Verder zijn verschillende indelingen en extra's mogelijk. 

Inschrijven tijdens Woonmarkt

De prijzen van de woningen in fase 3 zijn nog niet bekend. "We hopen tijdens de Woonmarkt een koopsomindicatie te kunnen geven", aldus Van der Wulp. "Dan kunnen mensen zich ook inschrijven en al hun vragen stellen."

Woningen eerdere fases

De prijzen van de vier nog beschikbare huizen uit fase 1 en 2 variëren van 181.900 tot 248.582 euro (v.o.n.). De laatste prijs geldt voor een tussenwoning waarvan zowel de woonkamer als de eerste verdieping is uitgebouwd. Deze woning heeft daarnaast een grote dakkapel en is afgewerkt met zeer luxe tegelwerk en sanitair. Het huis is recent opgeleverd. Je kunt er dus meteen in.

  • Kom alles te weten over fase 3 van nieuwbouwproject Zoetemanring op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse. Je kunt ook informatie krijgen over het nog beschikbare aanbod in fase 1 en 2.
  • Stand: BPD.
  • Tijd: 19:30-22:00 uuur.
  • Adres: Theaterplein 1, Spijkenisse.
  • www.zoetemanring.nl.

De impressies zijn afbeeldingen van woningen uit de fases 1 en 2.