Nieuw deelgebied De Haven Spijkenisse vanaf 7 april in verkoop

zo 1 april 2018 - BOTTER: Pakhuizen, Kadewoningen, Herenpanden en Dokwoningen aan havenkom

Wonen aan of nabij het water, in karakteristieke Havenwoningen en sfeervolle Dokwoningen. Het kan weer in De Haven Spijkenisse, de nieuwe woonwijk tussen de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse. Op zaterdag 7 april gaat een nieuw deelgebied in verkoop: BOTTER. Je bent tussen 11.00 en 12.00 uur welkom in Het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. 

Nieuwbouwwoningen aan havenkom in Spijkenisse

Deelgebied BOTTER is het derde deel van De Haven Spijkenisse dat in verkoop gaat. Het ligt direct aan de eerste havenkom en krijgt in totaal 38 woningen: tien Havenwoningen en 28 Dokwoningen. De koopsommen beginnen bij 268.950 euro (v.o.n.).

Pakhuizen, Kadewoningen en Herenpanden aan het water

De tien Havenwoningen in BOTTER komen meteen aan het water en worden ook in het vorige deelgebied (SLUIS) gebouwd. Het gaat om drie woningtypen: karakteristieke Pakhuizen, sfeervolle Kadewoningen en stijlvolle Herenpanden. Met woonoppervlaktes vanaf circa 170 vierkante meter blinken de woningen uit in ruimte. Met drie volledige verdiepingen zijn ze zelfs ruimer en luxer dan een flinke tweekapper. Bovendien kun je van deze woningen écht jouw huis maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor extra ruime slaapkamers of meerdere badkamers. In de standaard uitvoering beginnen de prijzen van de Havenwoningen bij 386.950 euro (v.o.n.).

Dokwoningen: eengezinswoningen met de sfeer van een vissersdorp

De 28 Dokwoningen krijgen de sfeervolle uitstraling die je tegenkomt in gezellige buurtjes in vissersdorpen. Het gaat om eengezinswoningen die zijn afgewerkt met klassieke gevels en rijke details. Er zijn twee woningtypen: Bouwdokwoningen en Droogdokwoningen. De Bouwdokwoningen krijgen woonoppervlaktes van circa 133 tot 138 vierkante meter. De Droogdokwoningen worden ongeveer 125 tot 130 vierkante meter groot. In beide woningtypen beschik je over een ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en een badkamer. De zolder is vrij in te delen. De prijzen? Vanaf 268.950 euro (v.o.n.).

Wonen tussen rivier en stadscentrum

De Haven Spijkenisse is de nieuwste nieuwbouwwijk van Spijkenisse. Je woont hier op een geweldige plek: aan of nabij de haven, tussen de Oude Maas en het stadscentrum met al zijn winkels, restaurants en zijn fanastische theater en bibliotheek.

  • Start verkoop: zaterdag 7 april (11.00-12.00 uur) in Het Elementenhuis (Hongerlandsedijk 1, Spijkenisse).
  • www.dehavenspijkenisse.nl.