Sluit icoonTerug icoon

Nieuw woningaanbod in aantocht in De Haven Spijkenisse

di 26 oktober 2021 - Rederij: appartementen en kadewoningen aan het water. Alle woningen Klipper gereserveerd

De PreSale van nieuwbouwproject Klipper, in De Haven Spijkenisse, is een groot succes. In nog geen week tijd zijn alle woningen gereserveerd. Het gaat om eengezinswoningen en kadewoningen, 48 in totaal. Maar ontwikkelaar VORM is nog niet klaar in De Haven: er komt weer een nieuw project aan: Rederij. Veel is daarover nog niet bekend, wel dat er kadewoningen en appartementen komen. Je kunt je nu alvast aanmelden als belangstellende via www.vorm.nl/rederij, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Woningen met de uitstraling van grachtenpanden en pakhuizen

Rederij wordt het laatste deelgebied aan de 'rechterkant' van De Haven Spijkenisse, gezien vanuit het centrum. Rederij krijgt kadewoningen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren.

De Haven Spijkenisse: wonen tussen Oude Maas en stadscentrum

Het unieke van De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je zo naar de rivier en kom je helemaal tot jezelf. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. Én om de hoek, waar je heerlijk over de kade kunt slenteren en je naar voorbijvarende boten kunt kijken.