Sluit icoonTerug icoon

Binnenkort presale nieuw woningaanbod in De Haven Spijkenisse

zo 21 augustus 2022 - Fase 3 van De Veerkade: 17 kadewoningen en 19 appartementen aan de haven

Winkelen, uit eten en naar het theater. Of uitwaaien aan de Oude Maas en genieten van de zeilboten langs de kade. Het kan allemaal 'om de hoek' als je in De Haven Spijkenisse woont. Aan de kade van deze geliefde nieuwbouwwijk gaat binnenkort fase 3 van deelgebied De Veerkade in presale. Deze fase bestaat uit 17 riante kadewoningen en 19 ruime appartementen in een fraai gebouw. Alle woningen kijken uit op de haven. De prijzen zijn nog niet bekend. Er zijn al wel concept impressies.

De Veerkade, fase 3: kadewoningen en appartementen nabij centrum Spijkenisse

De 17 kadewoningen van De Veerkade fase 3 hebben woonoppervlaktes van circa 170 tot 205 vierkante meter. Je kunt ervoor kiezen om je woning met een vide te laten uitvoeren. Een vide is een open ruimte die de begane grond met de eerste verdieping verbindt, en die een heel ruimtelijk gevoel geeft. Een deel van de woningen heeft standaard een vierde verdieping, bij enkele woningen is die extra woonlaag optioneel. De woningen hebben een grote berging en een diepe achtertuin. De 19 appartementen worden circa 70 tot 120 vierkante meter groot. De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken en een fijn balkon, van waaraf je een prachtig uitzicht over de haven hebt. 

Energieneutraal en gasloos. Oplevering zeer compleet, inclusief keuken, badkamer en toilet

De woningen in fase 3 van De Veerkade zijn energieneutraal en gasloos. Dat komt onder meer door zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling, gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning, douche warmteterugwinning, driedubbele beglazing en een bodemwarmtepomp. Met de torenhoge energieprijzen van tegenwoordig is dat een fijn idee. Met een normaal leefpatroon heb je hierdoor een lage energierekening en hou je geld over voor andere leuke dingen. Behalve energieneutraal zijn de woningen ook compleet. Dat betekent dat ze worden opgeleverd met een keuken, een badkamer en een toilet. 

Binnenkort in presale. Blijf op de hoogte

De kadewoningen en appartementen van De Veerkade fase 3 gaan binnenkort in pre-sale. Tijdens de pre-sale kun je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek met de hypotheekspecialisten van NextHome. Als uit dat gesprek blijkt dat je de woning van jouw voorkeur wil kopen en ook kan betalen, kun je deze alvast reserveren of jezelf registreren als voorrangskandidaat. Het is nu nog niet bekend wanneer de presale start. Ook de vrij op naam prijzen zijn nog niet vastgesteld. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over deze fase? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite. Dan word je via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden.

Wonen in De Haven Spijkenisse, met winkels, restaurants en het theater bij de hand

Welke woning je straks ook kiest, wonen aan De Veerkade in Spijkenisse staat garant voor veel woongenot. Het wooncomfort is groot, het uitzicht geweldig en je woont hier nabij de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. De uitstraling laat zich het beste omschrijven als 'havenachtig en historisch'. De Veerkade wordt ontwikkeld door Stevast Baas & Groen.

 

Concept impressies van de kadewoningen en appartementen van nieuwbouwproject De Veerkade, fase 3 (De Haven Spijkenisse). Aan deze beelden kun je geen rechten ontlenen.