Nieuw woningaanbod trekt zo'n 600 bezoekers naar Woonmarkt

wo 26 juni 2019 - Ondanks tropische hitte toch flink wat bezoek op Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep

Het was tropisch warm en dus echt een avond om in de tuin te zitten of de barbecue aan te steken. Toch kwamen zo'n 600 mensen op dinsdagavond 25 juni naar de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse. Ze kwamen niet voor niets: er was veel informatie over nieuw woningaanbod, zowel in Spijkenisse als in Zuidland.

Volop nieuw woningaanbod op Woonmarkt

Een van de nieuwe projecten waar informatie over beschikbaar was, was nieuwbouwproject Schoener in De Haven Spijkenisse. Dit project krijgt 24 rij- en hoekwoningen en 6 tweekappers. Ook over Eiland van Spijk, een ander project met eengezinswoningen, was informatie verkrijgbaar. De eerste fase van dit project aan de Hekelingseweg gaat op 8 juli in pre-sale. Verder kwamen bezoekers meer te weten over de appartementenprojecten De Nachtegaal en Het Posthuys in Spijkenisse, het nieuwe wijkje Koninginnehof in Zuidland, villaproject Wonen aan de Drogendijk in Spijkenisse, een nieuwe fase van villaproject Krekenpark in Zuidland en fase 4 van nieuwbouwproject Park Waterrijk in Hekelingen.

Ook informatie over zelfbouwkavels, starterslening en hypotheken

De gemeente was aanwezig met informatie over zelfbouwkavels en de starterslening. En bij de stands van de Rabobank, Ooms Financieel Adviseurs en VORM Sales & Finance kon je informatie krijgen over hypotheken, woonlasten en rentevoordelen. 

  • Op de Woonmarktpagina staat informatie over de projecten die op de Woonmarkt gepresenteerd werden.