Sluit icoonTerug icoon

Nog enkele tweekappers te koop in geliefde nieuwbouwwijk Het Land

wo 2 december 2015 - Veel ruimte, mooie architectuur en ideale locatie: tussen Oude Maas en stadscentrum

Fraaie twee-onder-één-kap woningen, in de geliefde architectuur van de jaren dertig, op een steenworp afstand van het centrum van Spijkenisse en de Oude Maas. Ze zijn te koop in de populaire nieuwbouwwijk Het Land. Het gaat om de laatste vier tweekappers van fase 8, met prijzen vanaf 357.500 euro (v.o.n.). 

De nog beschikbare twee-onder-één-kap woningen kappers zijn 163 of 170 vierkante meter groot en krijgen riante woonkamer met een heerlijke open keuken, drie of vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. Verder is je tuin zo groot, dat er ruimte is voor meerdere zitplekken én voor twee parkeerplaatsen op eigen grond. Bij een van de tweekappers zit ook nog een garage. De prijzen variëren van 357.500 tot 409.500 euro (v.o.n.). Behalve deze woningen is in fase 7 nog een vrijstaand huis beschikbaar. Dit huis is inmiddels opgeleverd. De prijs: 459.500 euro (v.o.n.). 

Geliefde jaren dertig architectuur

Net als in de eerdere fases van Het Land krijgen ook de woningen in fase 8 de geliefde uitstraling van de jaren dertig. Met onder meer lange dakoverstekken, witte kozijnen, warme kleuren en sfeervolle geveldetailleringen. Die architectuur, in combinatie met het vele groen in de wijk, geeft je meteen het gevoel dat je in Het Land thuiskomt. De wijk omarmt je. Dat is wat er gebeurt als de architectuur ‘klopt’.

Het Land: eigen inbreng, zelf de regie

Dit thuisgevoel wordt nog versterkt doordat je in Het Land je huis op allerlei manieren naar je hand kunt zetten. Je bepaalt zelf de indeling en kunt er met allerlei opties, zoals een uitbouw of een dakkapel, helemaal jouw huis van maken.

Ligging: tussen Oude Maas en stadscentrum

Bijzonder aan Het Land is daarnaast de ligging, tussen de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je shoppen, lekker uit eten of naar het schitterende nieuwe theater van Spijkenisse, dan kan dat om de hoek. En als je op zoek bent naar rust en ruimte, wat is er dan mooier dan even bijkomen op een bankje, aan de gestaag stromende rivier die praktisch aan je achtertuin grenst?