Nu in verkoop: vierde fase nieuwbouwproject BernissePark

di 30 oktober 2018 - Rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen met een dorpse architectuur in Zuidland

Heerlijk en veilig wonen in een rustig buurtje, nabij weidse polders en natuur. Het kan in nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland. De verkoop van de eerste drie fases ging bijzonder voorspoedig. Op dit moment is de vierde en laatste fase in verkoop. Deze fase telt 16 tweekappers en 22 eengezinswoningen. 8 van die rijwoningen zijn bestemd voor de verhuur. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, kom je alles over deze fase te weten.

Nieuwbouw eengezinswoningen en twee-onder-één-kap woningen op ruime kavels in Bernissepark

De eengezinswoningen (type Koetsier) zijn met 133 vierkante meter zeer ruim. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder, een fijne tuin en standaard een berging in die tuin heb je ruimte genoeg. Ook de twee-onder-één-kap woningen (type Lombardier) worden bijzonder riant: maar liefst 178 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een royale woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, en een grote en vrij indeelbare zolder. Je kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage. De woningen zijn standaard voorzien van een complete keuken. De architectuur is dorps en sfeervol. De prijzen van de eengezinswoningen beginnen bij 279.500 euro (v.o.n.). De tweekappers zijn beschikbaar vanaf 449.500 euro (v.o.n.). Alle informatie zal verkrijgbaar zijn bij start verkoop.

Fase 4 BernissePark: helemaal gasloos, zeer energiezuinig 

De woningen in fase 4 worden allemaal zeer energiezuinig en gasloos. De EPC, een waarde die aangeeft hoe energiezuinig de woningen zijn, is 0. Dat is energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Om dit mogelijk te maken, krijgen ze onder meer zonnepanelen en een warmtepomp, waarmee je in de zomer je woning ook kunt koelen. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming in alle kamers. Heel comfortabel dus.

Bekijk hier een promotiefilmpje over BernissePark:

BernissePark: ruimte voor eigen woonwensen

Of je nu een eengezinswoning of een twee-onder-één-kap woning in BernissePark koopt, je hebt straks volop de mogelijkheid om je huis naar eigen voorkeur aan te passen en uit te breiden. Bijvoorbeeld met een andere indeling of een mooie uitbouw.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openluchtzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied De Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark, een project van ontwikkelaar VORM, verrijst pal naast brede school De Vlasbloem.

Interesse? Kom naar de Woonmarkt Nissewaard

Heb je belangstelling voor de woningen in fase 4 van BernissePark? Kom dan dinsdagavond 13 november naar de Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep in Spijkenisse (Theaterplein 1). De makelaars van makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk vertellen je alles over het project. Je bent tussen 19.30 en 21.30 uur welkom.

  • Meer informatie over fase 4 van BernissePark is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij.
  • www.vorm.nl/bernissepark.
  • 0181-619888 (Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij).