Nieuwe fase villaproject Krekenpark in Zuidland na de zomer in verkoop

ma 10 juni 2019 - 5 vrijstaande en 8 geschakelde villa's op royale kavels in groen en waterrijk villawijkje

Nieuwe kansen voor wie zeer riant wil wonen in Zuidland. Na de zomer wordt namelijk de start verkoop van fase 2 van villaproject Krekenpark verwacht. Deze fase bestaat uit 5 vrijstaande en 8 geschakelde villa's op bijzonder royale kavels, in een groene en waterrijke omgeving. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep, krijg je er meer informatie over. Ontwikkelaar Stevast Baas & Groen Projecten wil dan de eerste impressies van deze woningen presenteren. 

Krekenpark: riant wonen aan de landelijke rand van Zuidland 

Krekenpark verrijst aan de landelijke rand van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam. Het villaproject bestaat uit 4 fases. De eerste fase telt 11 watervilla's, waarvan er op dit moment 10 zijn verkocht. Net als de woningen in fase 1 worden de woningen in fase 2 riant en exclusief. Het grote verschil is dat het in fase 2 om 'landvilla's' gaat. Anders dan in fase 1 staan de woningen van fase 2 dus niet aan het water, maar op zeer ruime kavels.

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, waterrijke en parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, een bodem-warmtepomp en zonder gasaansluiting.

Meer weten? Meld je aan als belangstellende of kom naar de Woonmarkt 

Wil je meer weten over fase 2 van Krekenpark? Ga dan naar de projectsite en meld je aan als belangstellende. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws in je mailbox. Of kom naar de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse

  • Informatie over fase 2 van nieuwbouwproject Krekenpark is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Stevast Baas & Groen Projecten.
  • www.krekenpark.nl.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.

Er zijn nog geen impressies van de woningen van fase 2 van Krekenpark. Op bovenstaande vogelvlucht is wel te zien waar fase 2 komt: op de plek van de witte woningen.