Sluit icoonTerug icoon

Nieuwe impressies kadewoningen en appartementen Rederij

wo 17 augustus 2022 - Nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse nog dit jaar in presale

Er zijn nieuwe impressies van nieuwbouwproject Rederij, in De Haven Spijkenisse. Het gaat om beelden van zowel de kadewoningen als de appartementen. Ook zijn meer kenmerken van de woningen bekend, zoals de woonoppervlaktes, het aantal kamers, de gevelvarianten en de diepte van de tuinen. Je kunt je nu alvast aanmelden als belangstellende via www.vorm.nl/rederij, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Het is de bedoeling dat de presale nog dit jaar start.

Woningen met de uitstraling van grachtenpanden en pakhuizen

Rederij wordt het laatste deelgebied aan de 'rechterkant' van De Haven Spijkenisse, gezien vanuit het centrum. Er komen kadewoningen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren. Alle woningen worden zeer energiezuinig. De kenmerken in het kort:

Appartementen in allerlei varianten, balkons met uitzicht over de haven

De appartementen in Rederij hebben twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes variërend van circa 60 tot ongeveer 113 vierkante meter. Je hebt in deze appartementen een ruime woonkamer met leefkeuken, een fijn balkon van circa 8 vierkante meter met uitzicht over de haven, en een ruime badkamer die helemaal is afgewerkt. Je berging bevindt zich op de begane grond.

Kadewoningen: wonen aan het water, tuinen tot 11 meter diep

Ook de kadewoningen zijn er in verschillende varianten, met woonoppervlaktes van ongeveer 126, 134 en 150 vierkante meter. Deze woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (met in diverse kadewoningen de mogelijkheid van extra slaapkamers op de bovenste etage), een compleet afgewerkte badkamer en tuinen tot wel 11 meter diep. Bijzonder is dat je uit verschillende gevelvarianten kunt kiezen. Ook zijn er diverse upgrades mogelijk voor nog meer woonruimte. 

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte

Heb je belangstelling voor een woning in Rederij? Ga dan naar de projectsite en meld je aan. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws in je mailbox, onder meer wanneer de presale start.

De Haven Spijkenisse: wonen tussen Oude Maas en stadscentrum

Het unieke van De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je zo naar de rivier en kom je helemaal tot jezelf. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. Én om de hoek, waar je heerlijk over de kade kunt slenteren en naar voorbijvarende boten kunt kijken.