Sluit icoonTerug icoon

Nieuwe impressies nieuwbouwproject Krekenbos (Zuidland)

wo 23 maart 2022 - Circa 140 woningen en 10 vrije kavels. Start verkoop fase 1 deze zomer verwacht

Er zijn nieuwe, voorlopige impressies van de woningen van nieuwbouwproject Krekenbos, aan de rand van Zuidland. De afbeeldingen zijn een stuk gedetailleerder dan de globale schetsen van een paar maanden geleden. Toch wordt er in de komende periode volop verder gewerkt een meer detaillering. Krekenbos krijgt circa 140 woningen, bestaande uit rijwoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande huizen. Daarnaast krijgt het plan tien vrije kavels. Krekenbos komt naast villaproject Krekenpark en vormt de afronding van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland. Fase 1 gaan naar verwachting omstreeks de zomer van dit jaar in verkoop.

Woningaanbod Krekenbos (Zuidland) heel gevarieerd

Het woningaanbod in Krekenbos is heel gevarieerd. Je vindt er eengezinswoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande woningen. Een groot deel van de gezinswoningen heeft een veranda aan de voorzijde en een tuin aan de achterzijde, met dáár weer achter parkeerplaatsen. Een ander deel van de rijwoningen (in de laatste fases) krijgt een vide. De herenhuizen zijn extra breed en diep en dus een flinke slag groter dan de rijwoningen. De twee-onder-één-kapwoningen worden nog rianter. Deze woningen staan echt in het groen en hebben bovendien een heerlijke tuin. Je parkeert je auto voor de deur. Voor nog meer ruimte, zowel binnen als buiten, zijn er de vrijstaande woningen. Als koper heb je bij alle woningtypen verschillende indelingsmogelijkheden. Ook kun je met diverse opties je huis nog meer aan jouw wensen laten aanpassen. Bij de vrijstaande woningen kun je bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond creëren. 

Ook tien vrije kavels in Krekenbos (circa 750 vierkante meter)

Naast zo'n 140 rijwoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande huizen krijgt Krekenpark tien vrije kavels, omringd door groen. Daarop kun je helemaal je eigen droomhuis (laten) bouwen. De kavels worden via de ontwikkelaar van Krekenbos (Haagsebaan Vastgoed) aangeboden en zijn ongeveer 750 vierkante meter groot.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in

De prijzen van de woningen en de kavels in Krekenbos zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan via de projectsite in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws en hoor je het ook wanneer de verkoop gaat starten.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt dichtbij. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Zuidland ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.

 

 

Voorlopige impressies van de woningen van nieuwbouwproject Krekenpark in Zuidland. Je kunt aan deze beelden geen rechten ontlenen.