Nieuwe impressies tweekappers laatste fase Park Waterrijk

vr 2 oktober 2020 - Riante jaren dertig woningen aan de rand van Hekelingen. Nog dit najaar in verkoop

Er zijn nieuwe impressies van de twee-onder-één-kapwoningen in de laatste fase van Park Waterrijk in Hekelingen, nabij Spijkenisse. De beelden tonen riante woningen in de geliefde architectuur van de jaren dertig. Deze afsluitende fase, Wester Ende genaamd, krijgt 8 tweekappers met woonoppervlaktes van circa 200 vierkante meter. Het is de bedoeling dat ze nog dit najaar in verkoop gaan.

Wester Ende: riant wonen met grote tuinen aan het water 

De huizen komen aan een doodlopende straat, waardoor je hier in alle rust woont. Behalve een riante woonkamer met open keuken beschik je over minimaal 4 slaapkamers. Dit aantal is dankzij de grote zolder gemakkelijk uit te breiden tot 6. Standaard worden de woningen opgeleverd met een garage. Met diverse opties kun je er helemaal je eigen huis van maken. De kavels zijn zo'n 400 tot 520 vierkante meter groot. Je hebt dus genoeg ruimte voor een heerlijke tuin, die bovendien aan het water ligt. Die tuin is via een schuifpui aan de achterzijde van de woning bereikbaar.

Geliefde stijl van de jaren dertig

De architectuur van de twee-onder-één-kapwoningen in Wester Ende is sterk geïnspireerd op de stijl van de jaren dertig. Kenmerkend daarvoor zijn onder meer de warme kleuren en horizontale lijnen. Dat laatste komt onder meer tot uiting in langgerekte dakgoten, hoekige erkers en grote dakoverstekken. Ook de 'hellende daken' zijn typerend voor deze fraaie en geliefde bouwstijl.

Wester Ende: laatste fase Park Waterrijk

Nieuwbouwproject Park Waterrijk bestaat uit 99 grondgebonden woningen, waarvan er inmiddels 72 zijn gerealiseerd. 19 woningen zijn op dit moment in aanbouw. Met 8 woningen is Wester Ende de laatste fase.

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte

Heb je belangstelling voor de woningen in Wester Ende, Park Waterrijk? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via het interesseformulier op de projectsite. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. Ook heel fijn: de directe metroverbinding die Spijkenisse heeft met Rotterdam.