Nieuwe impressies van appartementengebouwen in Spijkenisse

di 2 juli 2019 - Appartementen Het Posthuys in 4e kwartaal in verkoop, De Nachtegaal in 2e kwartaal 2020

Van de twee nieuwbouwprojecten met appartementen die in en nabij het centrum van Spijkenisse worden gebouwd, zijn nieuwe impressies beschikbaar. Het gaat om de projecten De Nachtegaal (Nachtegaalstraat) en Het Posthuys (op de plek van het voormalige postkantoor). De beelden geven een mooie indruk van hoe beide nieuwbouwprojecten er straks uit zullen zien. De appartementen in Het Posthuys gaan naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar in verkoop. In het tweede kwartaal van 2020 start de verkoop van de woningen in De Nachtegaal, zo is de planning.

Appartementen in Spijkenisse, vanaf ongeveer 230.000 euro (v.o.n.)

Op de Woonmarkt Nissewaard, onlangs in Theater de Stoep in Spijkenisse, was veel belangstelling voor beide projecten. De Nachtegaal krijgt 39 driekamerappartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 78 tot 98 vierkante meter. Alle appartementen krijgen een ruim balkon en worden zeer energiezuinig. De indicatieprijzen beginnen bij ongeveer 240.000 euro (v.o.n.). Het Posthuys telt straks 70 drie- en vierkamerappartementen in allerlei varianten en een penthouse. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van ongeveer 75 tot circa 135 vierkante meter. Het penthouse wordt zo'n 210 vierkente meter groot. Net als in De Nachtegaal hebben alle woningen in Het Posthuys een fijne buitenruimte. Voor Het Posthuys gelden indicatieprijzen vanaf ongeveer 230.000 euro (v.o.n.).

Wonen met alle stedelijke voorzieningen om de hoek

De ligging van beide gebouwen is bijzonder gunstig. Je woont hier met alle voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de iconische bibliotheek (De Boekenberg) of naar het schitterende theater. Het kan allemaal om de hoek of op loopafstand.

Op de hoogte blijven? Meld je aan als belangstellende

Wil je op de hoogte blijven van (een van) beide projecten? Meld je dan aan als belangstellende, dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws. Voor De Nachtegaal kan dit via www.denachtegaal-spijkenisse.nl en voor Het Posthuys kan dit via www.woneninhetposthuys.nl

Impressie boven: De Nachtegaal. De andere drie impressies: Het Posthuys.