Nieuwe impressies van nieuwbouwproject Stella Nova

zo 18 augustus 2019 - 12 rijwoningen en 16 vier-onder-één-kap woningen in Sterrenkwartier (Spijkenisse) na zomervakantie in verkoop

Er zijn nieuwe en meer gedetailleerde impressies van nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse. De impressies geven een uitstekende indruk van hoe de woningen in het project eruit gaan zien. Ook is meer bekend over kenmerken als woonoppervlakten en kavelgrootten. Stella Nova, dat op de plek van de huidige flatstrook Sterrenkwartier komt, krijgt energiezuinige eengezinswoningen (koop en huur), beneden-bovenwoningen (huur) en appartementen (huur). In totaal telt het project 28 koopwoningen en 51 huurwoningen. De verkoop start na de zomervakantie. De prijzen zijn nog niet bekend.

Stella Nova: 28 koopwoningen in verschillende typen

De 28 koopwoningen (12 ruime rijwoningen en 16 royale vier-onder-één-kap woningen) worden omringd door groen en water. Het gaat om woningen in vier typen: Boogschutter, Waterman, Tweeling en Weegschaal:

  • Boogschutter: circa 197 vierkante meter woonoppervlak, drie tot zeven slaapkamers, plat dak, achtertuin met terras aan het water, één parkeerplaats op de oprit.
  • Waterman: circa 190 vierkante meter woonoppervlak, drie tot zeven slaapkamers, plat dak, achtertuin met terras aan het water, één parkeerplaats op de oprit. 
  • Tweeling (drie volledige woonlagen): circa 168 vierkante meter woonoppervlak, minimaal drie slaapkamers en een grote achtertuin met berging.
  • Weegschaal (twee woonlagen en een zolder): circa 144 vierkante meter woonoppervlak, drie slaapkamers met de mogelijkheid om een extra kamer te realiseren en een grote achtertuin met berging.

Behalve koopwoningen krijgt het project ook huurwoningen (appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen). Deze worden te zijner tijd door woningcorporatie Maasdelta te huur aangeboden via WoonnetRijnmond. 

Niet alleen zeer gevarieerd, ook heel duurzaam 

De variatie in Stella Nova is groot. Niet alleen omdat de wijk allerlei verschillende woningtypen krijgt, maar ook omdat de woonwensen van potentiële kopers centraal staan. Als koper kun je niet alleen kiezen uit de diverse woningtypen, maar ook uit vele ruwbouw- en afbouwopties. Hierdoor kun je je eigen (droom)huis samenstellen. Behalve heel gevarieerd wordt Stella Nova ook heel duurzaam. Zo worden de woningen gasloos en zeer energiezuinig. En bij de bouw wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van duurzame materialen. 

Stella Nova: fijn wonen in Spijkenisse, nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen, nabij een park en uitgestrekte polders. Op een paar minuten lopen liggen wijkwinkelcentrum Sterrenhof en diverse basisscholen. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je belangstelling voor een koopwoning in Stella Nova? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectsite. Dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verkoop start.

De onderste impressies, van links naar rechts: woningtype Boogschutter + Waterman, woningtype Tweeling en woningtype Weegschaal.