Nog appartementen beschikbaar in Het Terras aan de Maas (toren II)

vr 26 oktober 2018 - Een uitzicht waar je 'u' tegen zegt, het comfort van een nieuwbouwappartement

Het gemak van een appartement, het comfort van nieuwbouw en een uitzicht waar je 'u' tegen zegt. Je hebt het allemaal als je een appartement in toren II van Het Terras aan de Maas in Spijkenisse koopt. Er zijn nog diverse twee- en driekamerappartementen beschikbaar. De prijzen beginnen bij 230.000 euro (v.o.n.). Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, kom je er alles over te weten.

Bezoek de modelwoning, in het echt of virtueel

Om een goede indruk te krijgen van het wooncomfort en het uitzicht in Het Terras aan de Maas, is er regelmatig open huis in de modelwoning. Die is te vinden op de negende verdieping van de vergelijkbare toren I. Die staat naast het nieuw te bouwen gebouw. Het adres: Hongerlandsedijk 1600 in Spijkenisse. In de maand november en december (2018) kun je de modelwoning op de volgende data bezoeken (steeds van 16.00 tot 17.30 uur):

  • Woensdag 14 november 
  • Woensdag 21 november
  • Woensdag 28 november
  • Woensdag 12 december
  • Woensdag 19 december

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Je kunt dus gewoon langskomen. Behalve een 'echt' bezoek aan deze modelwoning is ook een virtueel bezoek mogelijk. Ontwikkelaar VORM heeft namelijk een fraaie virtuele tour door de modelwoning in toren I gemaakt. Ook op die manier krijg je een uitstekende indruk van de ruimte, de mogelijkheden, de sfeer en het uitzicht.

Doe hier een virtuele tour door de modelwoning:

Wonen aan de Oude Maas in Spijkenisse: vanaf 230.000 euro (v.o.n.)

Het nog beschikbare aanbod in de tweede toren van Het Terras aan de Maas bestaat uit twee- en driekamerappartementen. Het gaat om appartementen met woonoppervlaktes van 78 tot 90 vierkante meter. De prijzen variëren van 230.000 tot 296.000 euro (v.o.n.). Op de projectsite staat het actueel beschikbare aanbod. Er komen in toren II ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie Maasdelta. 

Bekijk hier een 360 graden tour van het toekomstige uitzicht:

Appartementen met schitterend uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

Toren II van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met het huidige gebouw (toren I), al krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Bovendien woon je hier dicht bij het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels en restaurants, en met zijn schitterende theater en iconische bibliotheek. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren vijf verdiepingen lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter. 

Bouw gestart, oplevering najaar 2020 verwacht

De bouw van toren II is onlangs gestart en duurt ongeveer twee jaar. Dat betekent dat het project, als alles volgens verwachting verloopt, in het najaar van 2020 zal worden opgeleverd.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite. Meer informatie op de Woonmarkt

De verkoop van toren II van Het Terras aan de Maas is volop bezig. Je kunt je inschrijven voor een van de nog beschikbare appartementen via de projectsite. Wil je meer weten over het project, ga dan in gesprek met adviseurs van ontwikkelaar VORM op de Woonmarkt Nissewaard. De Woonmarkt is op dinsdagavond 13 november, van 19.30 tot 21.30 uur, in Theater de Stoep in Spijkenisse (Theaterplein 1).

  • Meer informatie over Het Terras aan de Maas (toren II) is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: VORM.
  • www.vorm.nl/hetterrasaandemaas.