Sluit icoonTerug icoon

Nog drie appartementen in Waterzeil, De Haven Spijkenisse

wo 22 mei 2024 - Energiezuinige 4-kamerappartementen v.a. 465.000 euro. Oplevering 1e kwartaal 2025

Er zijn nog drie appartementen beschikbaar in nieuwbouwproject Waterzeil in de nieuwe stadswijk De Haven Spijkenisse. Het gaat om vierkamerappartementen van 115 en 117 vierkante meter met koopsommen van 465.000, 525.000 en 527.000 euro (v.o.n.). Bekijk het woningaanbod op de projectsite, maak een persoonlijk account aan en schrijf je in voor de woning van je voorkeur. Waterzeil biedt je de laatste mogelijkheid om in De Haven Spijkenisse een woning te bemachtigen.

Waterzeil: uitstraling oud-Hollandse havenstad

Waterzeil bestaat uit een mix van 53 eengezinswoningen en 26 appartementen. De uitstraling doet denken aan die van een oud-Hollandse havenstad. Alle woningen bij elkaar vormen een woonhof, omringd door groen. Alle woningen - ook de nog beschikbare appartementen - worden opgeleverd inclusief energiesysteem, keuken en sanitair. Die oplevering zal in het eerste kwartaal van 2025 zijn, zo is de verwachting. Bij elke woning hoort een eigen parkeerplaats in het binnenhofgebied. En je hebt de mogelijkheid om bij je parkeerplaats een laadpaal te laten plaatsen.

Uitzicht op de haven en het groen

Speciale aandacht verdient woningtype A, gelegen in gebouw Zeilmakerij. Daarvan zijn er nog twee beschikbaar. Het gaat om duurzame en luxe appartementen in nautische sferen, met zicht op de haven. De belangrijke kenmerken:

  • Woonoppervlakte 117 vierkante meter.
  • Drie slaapkamers.
  • Prijs: vanaf 525.000 euro (v.o.n.).
  • Eigen parkeerplaats.
  • Inclusief keuken en comfortabele badkamer.
  • Vanaf het balkon heb je prachtig uitzicht over de haven, voorbijvarende boten en het groen.

Tot 40.000 euro meer lenen dankzij energielabel A++++

De woningen van Waterzeil worden zeer energiezuinig en hebben energielabel A++++. Dat is goed nieuws. Niet alleen omdat je energierekening (bij normaal verbruik) fors lager is. Ook omdat je hierdoor tot 40.000 euro meer kunt lenen. 

De Haven Spijkenisse: wonen tussen Oude Maas en stadscentrum

Waterzeil verrijst in De Haven Spijkenisse. Bijzonder aan deze nieuwe stadswijk is niet alleen de havenachtige uitstraling, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je over de kade zo naar de rivier, terwijl je onderweg het ene na het andere jacht passeert. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. En wil je even Spijkenisse uit? Naar de levendige binnenstad van Rotterdam bijvoorbeeld? Geen probleem. Via de A15 is het een halfuur met de auto. Het openbaar vervoer is ook een optie. In de buurt stopt elk kwartier een bus en de metro brengt je in 20 minuten naar hartje Maasstad.