Sluit icoonTerug icoon

Nog enkele woningen beschikbaar in De Haven Spijkenisse

zo 4 juli 2021 - Laatste kans op een eengezinswoning in charmante deelprojecten Aak en Bark

In de nieuwste fases van de geliefde nieuwbouwwijk De Haven Spijkenisse zijn nog enkele woningen beschikbaar. Het gaat om eengezinswoningen in de deelgebieden Bark en Aak. Beide buurtjes hebben de uitstraling van een charmant vissersdorp. Je woont hier met de haven om de hoek, en op loopafstand van de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse.

Woningen in De Haven Spijkenisse vanaf 378.250 euro

De nog beschikbare woningen hebben woonoppervlaktes van 125 tot 132 vierkante meter, vier kamers, een vrij indeelbare zolder en een fijne tuin. Die tuin grenst aan een binnenplaats, waar je je auto parkeert. De prijzen variëren van 378.250 tot 384.250 euro (v.o.n.). Dit is de stand van zaken rond 6 juli (2021). Het nog beschikbare woningaanbod in beide deelprojecten varieert nogal. Kijk voor de meest actuele stand van zaken op de aanbodpagina's van de projectsites:

Wonen in Spijkenisse, nabij rust, ruimte en stedelijke voorzieningen

Aak en Bark liggen straks in het hart van De Haven Spijkenisse. Je woont hier op loopafstand van alles wat deze plek zo bijzonder maakt: de kades aan de haven zelf uiteraard, de Oude Maas en ook het vernieuwde stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, horecagelegenheden, theater en bibliotheek. Zoek je nog meer stedelijk vertier? Dan rij je zo naar Rotterdam. In ongeveer 20 minuten sta je op de Coolsingel. Ben je meer een rustzoeker? Ook dan zit je hier op je plek. Aan de Oude Maas kun je van schitterende vergezichten genieten en rondom Spijkenisse liggen uitgestrekte polders en natuurgebieden, waar je zo op de fiets naartoe kunt. Even verderop - heel goed met de auto te bereiken - vind je het strand van Rockanje. Daar kun je lekker uitwaaien en op zomerse dagen van de zon genieten. 

Impressie boven: eengezinswoningen Aak (links) en Bark (rechts). Impressies midden (v.l.n.r.): vogelvlucht Bark, eengezinswoningen Aak en eengezinswoningen Bark. Impressie onder: eengezinswoningen Aak.