Sluit icoonTerug icoon

Nog enkele woningen beschikbaar in Rederij (De Haven Spijkenisse)

di 22 augustus 2023 - Al ruim 80 procent van de kadewoningen en appartementen verkocht of onder optie

Het gaat goed met de verkoop van nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse. Al meer dan 80 (!) procent van de woningen is verkocht of staat onder optie. Het project omvat 22 kadewoningen en 34 appartementen met de uitstraling van grachtenpanden en havenpakhuizen. De prijzen lopen uiteen van 264.500 tot 634.500 euro (v.o.n.). Kijk voor het nog beschikbare aanbod op deze pagina op de projectsite. Geïnteresseerd? Kom dan naar het wekelijkse inloopuur, elke donderdag van 16:00 tot 17:00 uur in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. Dat is op loopafstand van de bouwlocatie. 

Woningen met uitstraling grachtenpanden of pakhuizen, boot voor de deur

Rederij is het laatste deelgebied van De Haven Spijkenisse dat direct aan de havenkom ligt. De 22 kadewoningen doen aan traditionele grachtenpanden denken. De 34 appartementen komen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een ligplaats te pachten. 

Appartementen met balkons met uitzicht over de haven

De appartementen in Rederij hebben twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes van circa 60 tot ongeveer 126 vierkante meter. Je hebt in deze appartementen een ruime woonkamer met leefkeuken, een fijn balkon met uitzicht over de haven, en een ruime badkamer die helemaal is afgewerkt. Je berging bevindt zich op de begane grond. Sommige appartementen zijn tweelaags. 

Kadewoningen: wonen aan het water, tuinen tot 11 meter diep

Ook de kadewoningen zijn er in verschillende varianten, met woonoppervlaktes van ongeveer 126, 134 en 150 vierkante meter. Deze woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (met in diverse kadewoningen de mogelijkheid van extra slaapkamers op de bovenste etage), een compleet afgewerkte badkamer en tuinen tot wel 11 meter (!) diep. Bijna alle woningen hebben een eigen gevelontwerp, waardoor jouw woning uniek is. Verder heb je diverse uitbouwmogelijkheden voor nog meer woonruimte.

Rustig wonen tussen stadscentrum en Oude Maas

In de nieuwe stadswijk De Haven Spijkenisse heb je zowel de reuring van het stadscentrum als de rust van Oude Maas dichtbij. Tel daarbij op dat Rederij niet alleen aan het water ligt, maar ook aan rustige woonstraatjes zonder verkeer, én aan een speelgelegenheid, en je begrijpt waarom de belangstelling zo groot is. 

Energieneutraal en gasloos: veel comfort, lagere energierekening

Alle woningen in Rederij zijn energieneutraal en gasloos. Ze zijn voorzien van een klimaatsysteem met een bodemwarmtebron, een warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast wordt warmte teruggewonnen via douchewater en ventilatie. Daarbij wordt warmte aan het afgevoerde douchewater en de afgevoerde ventilatielucht onttrokken om opnieuw te gebruiken. Je zal in Rederij al snel merken dat je energierekening veel lager is dan je gewend was. En dan heb je ook nog eens het comfort van vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. 

Interesse? Bekijk het nog beschikbare aanbod op de projectsite

Heb je belangstelling voor een woning in De Rederij? Kijk dan op de aanbodpagina op de projectsite welke woningen nog beschikbaar zijn. Neem vervolgens contact op met het verkoopteam: 0181-625065 (Jaap Mudde) en 06-22461522 (Natacia Rademaker).