Nog enkele woningen te koop in fase 2 van BernissePark

zo 11 maart 2018 - Nieuwbouw met een sfeervolle en dorpse architectuur, volop woonruimte en flinke tuin in Zuidland

In fase 2 van nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland zijn nog enkele woningen beschikbaar. Het gaat om ruime huizen met flinke tuinen en een sfeervolle, dorpse architectuur. Je woont hier bovendien op loopafstand van natuur- en recreatiegebied Bernisse.

BernissePark: landelijk wonen, veel ruimte

Fase 2 van BernissePark krijgt behalve rij- en hoekwoningen ook tweekappers. Zijn de rij- en hoekwoningen met 133 en 138 vierkante meter al flink aan de maat, de tweekappers zijn nog een stuk rianter: 173 vierkante meter. Met drie of vier slaapkamers, een grote woonkamer (met keuken), een vrij indeelbare zolder en een fijne tuin heb je in fase 2 van BernissePark ruimte genoeg. En met diverse opties kun je je huis bovendien anders indelen en/of nog groter maken. 

Kijk voor laatste stand van de verkoop op de projectsite

De prijzen in fase 2 beginnen bij 245.000 euro (v.o.n.). Welke woningen op dit moment verkocht, in optie, nog beschikbaar of wéér beschikbaar zijn, verandert regelmatig. Kijk voor de actuele stand van de verkoop op www.vorm.nl/bernissepark of bel makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888.

Bekijk hier een promotiefilmpje over BernissePark:

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Zuidland beschikt over diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal, diverse sportverenigingen, een openlucht zwembad en een (natuur)ijsbaan. Op loopafstand ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Bernisse. Pal naast BernissePark staat bovendien brede school De Vlasbloem, waar je kinderen naar de opvang of naar school kunnen.