Sluit icoonTerug icoon

Nog tweekappers en vrijstaand huis in Kreken van Nibbeland

ma 20 juni 2016 - Verkoop fase III een succes: in twee maanden tijd is 50 procent al verkocht

Fase III van nieuwbouwproject Kreken van Nibbeland in Zuidland is een succes. In twee maanden zijn tijd is de helft van de dertig woningen verkocht. Op dit moment zijn alleen nog tweekappers en een vrijstaand huis beschikbaar. De prijzen van de nog beschikbare woningen beginnen bij 305.000 euro (v.o.n.). 

Al deze woningen hebben standaard een uitbouw van 1,20 of 1,80 meter. Een aantal tweekappers wordt inclusief een garage opgeleverd. Verder kun je kiezen voor Franse balkons en, bij diverse woningen, voor een elegante erker. Alle huizen in fase III hebben diepe tuinen. De uitstraling van de woningen wordt hetzelfde als in de rest van de wijk: gevarieerd, smaakvol en dorps. 

Tweekappers met speelse dwarskappen

De tweekappers zijn er in verschillende typen: het ene nog groter dan het andere. Een aantal tweekappers heeft bijzondere dwarskappen, wat de uitstraling van deze fase nog speelser maakt. Kenmerkend voor alle tweekappers is de riante woonkamer met grote keuken, waarin een kookeiland centraal kan staan voor je gezin. En via openslaande deuren naar je tuin geniet je optimaal van je vrijheid. Op de ruime eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers en een grote badkamer. Verder heb je ook een vrij indeelbare zolder, waar je met gemak twee slaapkamers kunt realiseren. Met een uitbouw en/of een dakkapel creëer je nog meer woonruimte. De prijzen van de nog beschikbare twee-onder-één-kap woningen beginnen bij 305.000 euro (v.o.n.).

Vrijstaande huizen: een buitenkans

De vrijstaande woningen zijn letterlijk een buitenkans. Je beschikt standaard over een riante woonkamer en een riante keuken met - ook hier - de mogelijkheid van een kookeiland. Verder heb je een garage, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder, waar je heel gemakkelijk een werkkamer of een of twee extra slaapkamers van kunt maken. Met diverse opties, zoals een uitbouw van 2,4 meter, een erker, een langere of bredere garage of een veranda, maak je er nog meer je eigen huis van. Er is nog één vrijstaand huis beschikbaar, helemaal compleet voor 402.500 euro (v.o.n.).

Rustig dorp, talrijke voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp, met talrijke voorzieningen. Zoals een brede school, diverse speeltuinen, volop winkels voor de dagelijkse boodschappen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een openlucht zwembad, een natuurijsbaan, een sportschool en diverse sportverenigingen. Nabij de wijk ligt bovendien het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. 

Interesse?

Wil je meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met verkoopadviseur Thekla van der Weerd, via 06-55699999 of thekla@krekenvannibbeland-bernisse.nl