Nog twee appartementen beschikbaar in eerste fase Veerkade

do 4 juli 2019 - Fase 2 van deelgebied Veerkade in De Haven Spijkenisse komt eraan. Blijf op de hoogte

Er zijn nog twee appartementen beschikbaar in fase 1 van deelgebied Veerkade in De Haven Spijkenisse. Het gaat om een driekamerappartement van 72 vierkante meter en een vijfkamerappartement van 158 vierkante meter. Beide woningen bevinden zich op eerste verdieping van De Fabriek, het pakhuisachtige gebouw aan het begin van de haven. De vijfde kamer van het vijfkamerappartement ligt op de begane grond en kan, dankzij de eigen entree, heel goed als kantoor of praktijk aan huis gebruikt worden 

Nog beschikbare appartementen Veerkade, fase 1: 260.000 en 419.000 euro (v.o.n.)

De Fabriek wordt een markant gebouw met 31 zeer energiezuinige appartementen met oppervlaktes van 72 tot 184 vierkante meter. Vanuit de twee nog beschikbare appartementen kijk je uit over de haven en/of de Oude Maas. Beide woningen krijgen een balkon van 13 vierkante meter. Het driekamerappartement kost 260.000 euro (v.o.n.). Voor de vijfkamerwoning geldt een koopsom van 419.000 euro (v.o.n.). Meer informatie over beide woningen vind je in de woningzoeker op de projectsite. Je kunt ook bellen met de verkoopadviseurs van makelaarskantoor TW3 (010-3007117) of Ooms Makelaars (0181-692333). Voor bijna alle andere appartementen in De Fabriek worden inmiddels de koopovereenkomsten gesloten. Dat geldt ook voor de kadewoningen uit fase 1 van deelgebied Veerkade.

Fase 2 komt eraan. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vanwege het succes van de verkoop van de eerste fase is ontwikkelaar Stevast Baas & Groen nu al volop bezig met het vervolg: fase 2. Op dit moment wordt aan de eerste schetsen gewerkt. Ook in deze fase komen zeer energiezuinige kadewoningen en appartementen, allemaal aan de sfeervolle binnenhaven. Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar de projectsite en meld je aan als belangstellende. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws.