Sluit icoonTerug icoon

Nog enkele woningen beschikbaar in Het Eiland van Spijk

wo 27 mei 2020 - Herenhuizen en eengezinswoningen nabij centrum Spijkenisse. Vanaf 298.500 euro

De verkoop van nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk gaat zo goed, dat ontwikkelaar VORM verwacht binnenkort uitverkocht te zijn. Toch kun je je nog inschrijven voor een woning in dit project nabij het centrum van Spijkenisse. Er zijn namelijk nog enkele herenhuizen en eengezinswoningen beschikbaar. De herenhuizen hebben een woonoppervlak van circa 153 vierkante meter, de eengezinswoningen zijn ongeveer 117 en (met aanbouw) 128 vierkante meter groot. De prijzen van de herenhuizen beginnen bij 360.000 euro (v.o.n.), de eengezinswoningen zijn beschikbaar vanaf 298.500 en 315.000 euro (v.o.n.). Op zaterdag 13 juni is er tussen 11.00 en 13.00 uur een open huis op de bouwplaats. Met inachtneming van coronamaatregelen en alleen op aanmelding vooraf.

Herenhuizen Het Eiland van Spijk: drie volledige woonlagen, dus extra veel ruimte

De herenhuizen hebben dus woonoppervlaktes van circa 153 vierkante meter en een tuin van bijna 11 meter diep. Op de begane grond heb je een royale woonkamer met leefkeuken van circa 44 vierkante meter. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Dankzij het platte dak heb je op de tweede verdieping ongeveer 42 vierkante meter waarmee je kunt doen wat je wilt. Een of twee extra kamers? Een speelkamer voor de kinderen? Of een werk- of hobbyruimte voor jezelf? Het kan allemaal. Meer informatie over dit woningtype vind je op de projecsite.

Eengezinswoning met of zonder uitbouw

De eengezinswoningen hebben een traditioneel zadeldak. De ene woning heeft een woonoppervlak van circa 117 vierkante meter, de woning met de aanbouw is ongeveer 128 vierkante meter groot. Op de begane grond beschik je over een ruime woonkamer en keuken (circa 38 vierkante meter). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De zolder is met 22 vierkante meter groot genoeg voor nog een extra kamer. Beide woningen hebben een diepe tuin van ruim 9,5 en bijna 12 meter diep. Op de projectsite staat meer informatie over dit woningtype.

Op en top duurzaam dankzij (onder meer) zonnepanelen en een warmtepomp

Bijzonder aan Het Eiland van Spijk is dat alle 59 woningen energieneutraal zijn, mede dankzij de uitstekende isolatie, het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. De EPC-waarde, een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een woning is, is 0. Daarmee zijn de woningen een stuk energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Dat levert niet alleen een lagere energierekening op. Je kunt ook rekenen op een lagere rente op je hypotheek.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren!

Dankzij de gunstige energieprestaties kun je namelijk gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je dus een rentekorting. Ook heel prettig is dat je meerwerk kunt meefinancieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM.

Het Eiland van Spijk: rustig buurtje nabij stadscentrum Spijkenisse

Het project verrijst aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast Penta college De Oude Maas. Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, met een eigen parkje waar kinderen kunnen spelen. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof. Omdat de verkoop van de eerste fase zo voorspoedig verliep, is de bouw daarvan inmiddels gestart. 

Kijk op de projectsite, bel de makelaar of kom naar het open huis

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare woningen? Kijk dan op de projectsite voor meer informatie of bel de makelaar: 0181-625065 (Mudde Makelaardij) of 06-22461522 (Natacia Rademaker, verkoopmanager VORM). Je kunt ook naar het open huis komen, op zaterdag 13 juni op de bouwplaats aan de Ritte in Spijkenisse. Het open huis is van 11.00 tot 13.00 uur. Je moet je wel van tevoren aanmelden via dit formulier. Het open huis vindt plaats met inachtneming van de coronamaatregelen.