Nog één woning beschikbaar in tweede fase villaproject Krekenpark

zo 5 januari 2020 - Riant wonen tussen groen en water. Meeste villa's en tweekappers gereserveerd

Het gaat snel met de presale van fase 2 van villaproject Krekenpark in Zuidland. Op dit moment zijn twaalf van de dertien woningen gereserveerd. De nog beschikbare woning is een geschakelde parkvilla met een woonoppervlak van 182 vierkante meter. De koopsom is 497.000 euro (v.o.n.). Je kunt via een formulier op de projectsite een gesprek inplannen waarin je met een adviseur de mogelijkheden bespreekt.

Riante vrijstaande en geschakelde parkvilla's, diverse indelingen mogelijk

De nog beschikbare woning heeft een riante woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, die is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet. Diverse indelingen zijn mogelijk. Op de begane grond heb je bijvoorbeeld voldoende ruimte voor een slaapkamer en een badkamer. Een extra slaapkamer op de verdieping is ook mogelijk. En wil je nog meer woonruimte, dan kun je de woonkamer laten uitbouwen. Ruimte genoeg; de geschakelde villa komt op een kavel van 490 vierkante meter. Meer informatie over fase 2 staat op de projectsite.

Geliefde architectuur jaren dertig

Behalve veel woonruimte koop je met een parkvilla in de tweede fase van Krekenpark ook een mooie uitstraling. De woningen worden namelijk gebouwd in de geliefde stijl van de jaren dertig. Kenmerkend daarvoor zijn onder meer de warme kleuren, de langgerekte daken, de witte goten en overstekken en de fraaie erkers.

Krekenpark: riant wonen aan de landelijke rand van Zuidland 

Krekenpark, een project van ontwikkelaar Stevast Baas & Groen, verrijst aan de landelijke rand van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam. Het villaproject bestaat uit 4 fases. De eerste fase telt 11 watervilla's die allemaal zijn verkocht. De bouw van deze fase is inmiddels gestart. In fase 2 gaat het om parkvilla's. Deze staan niet aan het water en hebben een riante voor- en achtertuin.

Bekijk de videoimpressie van Krekenpark, fase 2:

Duurzaam en energiezuinig wonen, extra rentekorting op je hypotheek

In Krekenpark woon je in een groene, waterrijke en parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met uitstekende isolatie, zonnepanelen op het dak, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp. En zonder gasaansluiting. Dankzij de uitstekende energieprestaties van de woningen in Krekenpark is je energierekening een stuk lager en kun je bij het afsluiten van je hypotheek rekenen op een extra lage rente. Ook dat scheelt in je maandlasten.