Nu energie besparen en in de toekomst gasloos wonen

wo 21 oktober 2020 - Meld je aan voor webinar 'Aardgasvrij Ready' op dinsdag 17 november. Ook inkoopacties

Nu energie besparen en in de toekomst gasloos wonen. Hoe je dat voor elkaar krijgt, kom je dinsdagavond 17 november te weten tijdens het webinar 'Aardgasvrij Ready' van de WoonWijzerWinkel. Tijdens dit webinar vertelt een adviseur van de WoonWijzerWinkel over allerlei oplossingen om je huis te verduurzamen, zoals isolatie, ventilatie en afgiftesystemen, waarmee je huis in de basis klaar is voor een aardgasvrije toekomst. Na afloop van het webinar kun je je aanmelden voor twee aantrekkelijke inkoopacties. 

Nu al besparen, en meteen klaar voor de toekomst

Isolatie, ventilatie en afgiftesystemen zijn oplossingen waarmee je nu al energiekosten bespaart. Daarnaast zijn het oplossingen waar je nooit spijt van krijgt, omdat ze zinvol zijn voor toekomstige wensen, zoals het gasloos maken van je huis. Het webinar, op dinsdag 17 november, begint om 19.00 uur. Wil je het webinar volgen? Meld je dan uiterlijk maandag 16 november (16.00 uur) aan via het formulier op www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen. Je krijgt uiterlijk 24 uur van te voren een link toegestuurd om op dinsdagavond 17 november in te loggen. 

Twee inkoopacties: zonneboiler en mechanische ventilatie

Tijdens het webinar gaan twee inkoopacties van start om je te helpen je huis verder te verduurzamen. Via deze acties biedt de WoonWijzerWinkel je een zonneboiler en mechanische ventilatie tegen een zeer scherpe prijs aan. De zonneboilers zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in Nederland geproduceerd. De mechanische ventilatieboxen zijn de stilste in hun soort en ze zijn krachtig, compact én energiezuinig.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat. De showroom is 2.500 vierkante meter groot en op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur geopend. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Kom gerust eens langs, kijk rond en ga in gesprek met de adviseurs als die beschikbaar zijn. En als je voor een afspraak belt, weet je zeker dat je een van de adviseurs te spreken krijgt.