Sluit icoonTerug icoon

Nu in verkoop: appartementen in hartje centrum Spijkenisse

zo 21 mei 2023 - Sterrenburght: 31 twee-, drie- en vierkamerappartementen op hoek Uitstraat-Breestoep

Wil jij wonen in het centrum van Spijkenisse, met alle winkels, restaurants en culturele voorzieningen om je heen? En ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs? Dan is appartementenproject Sterrenburght iets voor jou. Sterrenburght, op de hoek van de Uitstraat en de Breestoep, bestaat uit 31 twee-, drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van 51 tot 119 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 202.000 tot 443.000 euro (k.k.). De verkoop is onlangs gestart. Interesse? Kijk voor het actueel beschikbare aanbod op de website van Toussaint Makelaardij of neem contact op: 0181-619888 of info@toussaintmakelaardij.nl

Sterrenburght: duurzaam en comfortabel wonen

Sterrenburght is een herontwikkelings- en nieuwbouwproject. Boven de winkels in de gebouwen op deze plek bevinden zich al woningen en daar komt een laag bovenop. Verder worden kantoorruimtes tot appartementen omgevormd. De appartementen zijn uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, mechanische ventilatie en vloerverwarming, waardoor je hier duurzaam en comfortabel woont. De meeste appartementen hebben een Frans balkon, maar er zijn ook appartementen met een terras. De prijzen van de appartementen variëren dus van 202.000 tot 443.000 euro (k.k.). De eerste appartementen staan inmiddels onder optie. Dus wees er snel bij. 

Nu in verkoop, oplevering eerste kwartaal 2024

De ontwikkeling van Sterrenburght is onderdeel van de plannen om meer woonruimte te realiseren in Spijkenisse. Sterrenburght is vooral bedoeld voor jongeren en senioren. Net als de verkoop zijn ook de bouwwerkzaamheden onlangs gestart. De verwachte oplevering is uiterlijk in het eerste kwartaal van 2024.