Nu in verkoop: fase 13 nieuwbouwproject Het Land

vr 13 juli 2018 - Veertig rijwoningen en tweekappers in Spijkenisse, in de geliefde stijl van de jaren dertig

Veertig riante rijwoningen en tweekappers in de stijl van de jaren dertig. Ze zijn sinds woensdag 4 juli in verkoop in fase 13 van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse. Het Land is een schitterende gezinswijk, waar kinderen nog ouderwets op straat kunnen spelen. Terwijl het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants en zijn schitterende theater, dichtbij is. Alle woningen in fase 13 zijn gasloos en energieneutraal. De inschrijving sluit op woensdag 18 juli (16.00 uur).

Het Land, fase 13: rijwoningen en tweekappers

De rijwoningen in fase 13 krijgen woonoppervlaktes van 102, 116 en 140 vierkante meter. Bij de twee-onder-één-kap woningen gaat het om huizen van 160 en 172 vierkante meter. Je beschikt over een riante woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (en in de grotere woningen vier slaapkamers) en een vrij indeelbare zolder, waar je een of twee extra kamers kunt realiseren. En met diverse opties, zoals een uitbouw en een dakkapel, kun je nog meer woonruimte creëren. Alle woningen beschikken over vloerverwarming en een fijne tuin. Ze worden opgeleverd met een complete badkamer. De prijzen voor de rijwoningen variëren van 252.500 tot 315.500 euro (v.o.n.). Voor de tweekapers gelden prijzen tussen 373.500 tot 429.500 euro (v.o.n.). 

Uitstraling jaren dertig, groene lanen

Net als de huizen in de eerdere fases van Het Land krijgen de woningen in fase 13 de geliefde uitstraling van de jaren dertig. Kenmerkend zijn de lange dakoverstekken, witte kozijnen, warme kleuren en sfeervolle geveldetailleringen. Niet alleen de bouwstijl, ook de inrichting van de buitenruimte draagt bij aan de populariteit van Het Land. Kenmerkend zijn onder meer de lange lanen, de imposante bomenrijen en het vele groen. Je voelt je er meteen thuis.

Het Land: tussen stadscentrum Spijkenisse en rivier de Oude Maas

Het Land is een wijk om trots op te zijn. Een wijk met een even gevarieerd als herkenbaar beeld, vormgegeven met oog voor stijl en allure. Een wijk die ook nog eens op een ideale plek ligt: nabij de rivier de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels en uitgaansvoorzieningen.