Sluit icoonTerug icoon

Nu in verkoop: royale rijwoningen, 3- en 2-kappers Stella Nova fase 2B

ma 16 mei 2022 - Riante gezinswoningen in Spijkenisser wijk Sterrenkwartier vanaf 410.000 euro (v.o.n.)

Rustig, ruim van opzet en heel erg no nonsense. Zo kun je de Spijkenisser wijk Sterrenkwartier het beste omschrijven. Je vindt er vooral eengezinswoningen en appartementen. Dankzij het gevarieerde woningaanbod heeft de wijk een mooie mix van bewoners. Met de ontwikkeling van nieuwbouwproject Stella Nova komt er nog meer variatie in het woningaanbod. Inmiddels is de eerste fase opgeleverd en bewoond. Op 21 april ging fase 2A (acht starterswoningen) in verkoop. Die staan allemaal onder optie. Op dit moment is fase 2B in verkoop: twaalf royale rijwoningen, negen drie-onder-één-kapwoningen en vier twee-onder-één-kapwoningen. De inschrijving sluit maandag 23 mei (12.00 uur).

Stella Nova fase 2B: 25 koopwoningen, waaronder twee- en driekappers aan het water

Net als fase 2A komt fase 2B tussen de eerste fase, die al is opgeleverd en bewoond, en wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Alles bij elkaar gaat het om 25 koopwoningen. Het gaat om woningen met woonoppervlaktes van circa 144 tot ongeveer 172 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 410.000 tot 550.000 euro (v.o.n.). Dit is exclusief meerwerkopties. Je kunt je tot en met maandag 23 mei (12.00 uur) inschrijven via de projectsite. Daar vind je ook alle andere belangrijke informatie, zoals de verkoopbrochure, de prijslijst en hoe de verkoopprocedure werkt. Een kort overzicht van het aanbod in fase 2B: 

  • 9 geschakelde drie-onder-één-kapwoningen met aangebouwde berging en tuin aan het water.
  • 4 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen met aangebouwde berging en tuin aan het water. 
  • 4 royale rijwoningen met drie verdiepingen en een plat dak. 
  • 8 royale rijwoningen met twee verdiepingen en een zolder. 

Waterterrassen, Franse balkons, luifels, dakkapellen en uitbouwen 

De twee- en drie-onder-één-kapwoningen van fase 2B liggen aan het water en hebben een waterterras. De royale rijwoningen zijn er in twee typen. Een deel van de rijwoningen heeft een plat dak (en dus extra veel ruimte), de andere woningen hebben een zadeldak. Op de hoeken hebben de twee- en driekappers een aangebouwde (stenen) berging en ruimte voor een of twee parkeerplekken op eigen grond. Er zijn ook woningen met een dakopbouw met een Frans balkon. Een van de royale rijwoningen heeft een zij-entree. Alle woningen hebben zonnepanelen (naar keuze uit te breiden), een warmtepomp, vloerverwarming, vloerkoeling en allerlei mogelijkheden voor het realiseren van jouw persoonlijke woonwensen. Zoals een uitbouw, erker, dakkapel of luifel.

Bijna energieneutraal, ook sociale huurwoningen

Stella Nova wordt niet alleen heel gevarieerd, maar ook heel duurzaam. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-normen (BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen). Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Behalve koopwoningen komen er ook sociale huurwoningen: 22 appartementen en 23 rijwoningen. Die worden later via woningcorporatie Maasdelta Groep aangeboden.

Stella Nova: fijn wonen nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen en nabij water, een park en uitgestrekte polders. De nieuwe fase komt tussen de inmiddels opgeleverde eerste fase en wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Je dagelijkse boodschappen haal je hier dus letterlijk om de hoek. Diverse basisscholen liggen eveneens op loopafstand. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in Stella Nova? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectsite. Stella Nova is een ontwikkeling van ABB Bouwgroep, in nauwe samenwerking met Maasdelta en de gemeente Nissewaard.