Sluit icoonTerug icoon

Nu inschrijven voor kadewoningen en appartementen Schipper

wo 14 april 2021 - Nieuw deelgebied De Haven Spijkenisse in verkoop. Prijzen van 199.500 tot 499.500 euro

Het is zover: deelgebied Schipper in de geliefde nieuwbouwwijk De Haven Spijkenisse is in verkoop. Het gaat om 31 kadewoningen en 26 appartementen met de uitstraling van pakhuizen en grachtenpanden. De kadewoningen krijgen woonoppervlaktes van 176 tot 199 vierkante meter. De appartementen worden 47 tot 128 vierkante meter groot. De prijzen variëren van 199.500 en 499.500 euro (v.o.n.). De woningen hebben allemaal een eigen parkeerplaats. De Haven Spijkenisse is een geliefde nieuwe woonwijk tussen de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse. 

Schipper: wonen in een echte havenomgeving 

Schipper is het nieuwste deelgebied in De Haven Spijkenisse. Eerder gingen de deelgebieden Veerkade, Sluis, Fregat, Botter en Schoener in verkoop. Fregat, Botter en Schoener zijn intieme woonbuurtjes met rijwoningen en tweekappers en de intieme sfeer van een vissersdorp. De andere twee deelgebieden, Veerkade en Sluis, krijgen de uitstraling die je aan een kade verwacht. Je vindt hier kadewoningen en herenhuizen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. Schipper krijgt ook die echte havensfeer. De ligging pal aan het water leent zich daar ook voor. Extra voordeel voor wie een boot heeft: die kun je voor je woning aanmeren.

Alvast reserveren of voorrang krijgen

Heb je belangstelling voor een van de woningen in Schipper? Maak dan een account aan op de projectsite en schrijf je in via het inschrijfformulier. Via hetzelfde formulier vraag je een online kennismakingsgesprek aan met de specialisten van NEXTHome. Als je serieus geïnteresseerd bent, kun je na dit gesprek twee dingen doen: een reserveringsovereenkomst sluiten of voorrangskandidaat worden. Sluit je een reserveringsovereenkomst, dan kunnen zich geen andere kandidaten meer voor 'jouw' woning aanmelden. De woning is dan in principe van jou, als je de financiering rondkrijgt. Voor een reserveringsovereenkomst moet je wel een borg van 3.500 euro betalen. Dat geld krijg je terug bij notarieel transport van de woning. Geef je jezelf op als voorrangskandidaat, dan heb je bij de toewijzing van de nog niet gereserveerde woningen (naar verwachting eind mei) voorrang op belangstellenden zonder voorrangspositie. Het risico daarvan is dat alle woningen tegen die tijd gereserveerd zijn en er dus geen woningen meer beschikbaar zijn.

Financiële mogelijkheden in kaart brengen

De online kennismakingsgesprekken starten op maandag 26 april. Voor die tijd - nu dus al - kun je een oriëntatiegesprek met NEXTHome aanvragen, dat eveneens online plaatsvindt. Tijdens dat gesprek krijg je meer informatie over het project. Ook worden je financiële mogelijkheden in kaart gebracht. Net als de volgorde van inschrijving weegt een oriëntatiegesprek positief mee bij de toewijzing van de woningen. Belangstelling voor zo'n gesprek? Bel dan NEXTHome via 0186-745772. Alle informatie over de inschrijfprocedure staat op de projectsite.

De Haven Spijkenisse: nieuwe stadswijk tussen rivier en centrum

De Haven Spijkenisse is de nieuwste nieuwbouwwijk van Spijkenisse. Je woont hier op een geweldige plek: aan of nabij de haven, tussen de Oude Maas en het stadscentrum met al zijn winkels, restaurants en zijn fantastische theater en bibliotheek.