De laatste woningen in SLUIS (Haven Spijkenisse)

za 10 maart 2018 - Nu of nooit: nog enkele riante herenpanden beschikbaar. Ook nog twee penthouses te koop

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in deelgebied SLUIS van nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse. Het gaat om de allerlaatste havenwoningen (herenpanden) en twee penthouses. Alle andere woningen in SLUIS zijn inmiddels verkocht of staan onder optie. 

Herenpanden: 205 vierkante meter woonruimte en een tuin van 10 meter diep 

De herenpanden hebben een woonoppervlak van 205 vierkante meter, verdeeld over vier woonlagen. Je hebt vanuit deze woningen uitzicht over de haven en/of de Oude Maas. De woonkamer ligt op de eerste verdieping. Op de begane grond heb je een ruime leefkeuken met direct toegang tot de tuin van circa tien meter diep. Je beschikt verder over vier ruime slaapkamers, een grote badkamer en een ruimte voor de wasmachine en andere installaties. Op de zolder heb je een extra bergruimte. Bij elk herenpand hoort een eigen parkeerplaats op het binnenterrein achter de woning. De prijzen bedragen 413.950 of 419.950 euro (v.o.n.). 

Penthouses met woonkamer van 60 m2 en twee dakterrassen

De twee nog beschikbare penthouses zijn circa 140 vierkante meter groot. Ook vanuit deze woningen heb je uitzicht over de haven of de Oude Maas. Je beschikt over een riante woonkamer van ongeveer zestig vierkante meter (met een open keuken), drie ruime slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast heb je twee dakterrassen, van circa dertig en 23 vierkante meter. Op het binnenterrein heb je bovendien twee parkeerplaatsen. De prijzen? 482.950 en 499.950 euro (v.o.n.). 

Kijk voor de laatste stand van de verkoop op de projectsite

Welke woningen verkocht, in optie, nog beschikbaar of wéér beschikbaar zijn, verandert in deze fase regelmatig. Op de projectsite staat de meest actuele stand van de verkoop.

SLUIS: nieuwbouw met havenarchitectuur, aan het water in Spijkenisse

Deelgebied SLUIS krijgt een aansprekende architectuur, vergelijkbaar met wat je in historische havenstadjes ziet. Je woont hier bovendien op een geweldige plek: aan de haven van Spijkenisse, met uitzicht op de Oude Maas en dicht bij het stadscentrum. In totaal komen in dit deelgebied 51 woningen: 26 appartementen (en penthouses) en 25 havenwoningen. De Haven Spijkenisse krijgt in de komende jaren nog meer deelgebieden.