Nu ook twee-onder-één-kapwoningen te huur in BernissePark in Zuidland

zo 12 juli 2020 - Riante tweekappers met woonoppervlaktes van 173 vierkante meter. Nu inschrijven!

Het comfort van nieuwbouw, de rust en de ruimte van een dorp en het gemak van huren. Beleef jij het binnenkort in een van de twee-onder-één-kapwoningen van nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland? Met een woonoppervlak van 178 vierkante meter zijn de tweekappers erg ruim en dus ideaal voor gezinnen. Alle woningen van het project zijn inmiddels verkocht. Maar de twee-onder-één-kapwoningen die voor de verhuur zijn bedoeld, zijn nu beschikbaar. Zie jij jezelf hier al vanaf augustus wonen? Wacht dan niet langer en meld je aan.

Riante huurhuizen BernissePark met vijf slaapkamers en aangebouwde garage

De drielaagse woningen hebben een lichte woonkamer die op de tuin is gericht, met een open keuken, compleet met apparatuur. Daarnaast heb je op de eerste verdieping vier slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en ligbad. Ook is er een aparte toiletruimte met vrijhangend toilet en fontein. De tweede verdieping bestaat uit een voorzolder en een vijfde, zeer ruime slaapkamer. Verder heb je de luxe van een aangebouwde garage. De huurprijzen voor de twee-onder-één-kapwoningen in BernissePark zijn 1.995 euro per maand. 

Interesse? Neem contact op met de makelaar en meld je aan

Wil jij een van de tweekappers huren? Meld je dan aan bij Toussaint + Van Wijk Makelaardij via 0181-619888 of spijkenisse@tvw.nl. Je tekent in BernissePark een huurovereenkomst voor een jaar. Daarna geldt de overeenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Je kunt hier al vanaf augustus wonen.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Je vindt in winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal, diverse speelplekken en flink wat sportverenigingen. Er is ook een buitenzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark ligt namelijk pal naast brede school De Vlasbloem.

  • Interesse? Bel of mail Toussaint + Van Wijk Makelaardij:  0181-619888 of spijkenisse@tvw.nl