Ook in juni weer elke woensdag open huis in Terras aan de Maas

vr 31 mei 2019 - Nog enkele driekamerappartementen beschikbaar. Meer info op Woonmarkt

Er zijn nog maar 5 appartementen beschikbaar in toren II van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse. Het gaat om driekamerappartementen van circa 90 vierkante meter, op de 16e, 17e en 21e verdieping. Ze bieden uitzicht op de Oude Maas of op Spijkenisse en de achterliggende polders. De prijzen variëren van 260.000 tot 306.000 euro (v.o.n.). Interesse? Bezoek dan de modelwoning van de vergelijkbare toren I. Die is in juni elke woensdagmiddag open van 16.00 tot 17.30 uur. Of ga in gesprek bij de stand van ontwikkelaar VORM op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse.

Bezoek de modelwoning, in het echt of virtueel

De modelwoning is te vinden op de negende verdieping van toren I. Dit gebouw staat naast de plek waar op dit moment het nieuwe gebouw (toren II) in aanbouw is. Het adres: Hongerlandsedijk 1600 in Spijkenisse. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Je kunt dus gewoon langskomen. Behalve een 'echt' bezoek kun je ook kiezen voor een virtueel bezoek aan deze modelwoning. Ook op die manier krijg je een uitstekende indruk van de ruimte, de mogelijkheden, de sfeer en het uitzicht. 

Klik op de afbeelding voor een virtuele tour door de modelwoning.

Appartementen met uitzicht over rivier, de stad of de haven

Toren II van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met toren I, al krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, Spijkenisse en het groene achterland of de haven van Rotterdam. Bovendien woon je hier dicht bij het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels en restaurants, en met zijn schitterende theater en iconische bibliotheek. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren vijf verdiepingen lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter. 

Klik op de afbeelding voor het toekomstige uitzicht (360 graden).

Wonen aan de Oude Maas in Spijkenisse: vanaf 260.000 euro (v.o.n.)

Het nog beschikbare aanbod in toren II bestaat dus uit driekamerappartementen op de 16e, 17e en 21e verdieping. Je kunt kiezen voor uitzicht op de Oude Maas (met 's ochtends de zon in huis) of voor uitzicht op de stad en het achterland (met 's avonds de zon in huis). 


Uitzicht vanuit Het Terras aan de Maas in de avond. Boven: uitzicht op de Oude Maas. Onder: uitzicht op Spijkenisse en het achterland.

Het gaat om appartementen met een woonoppervlakte van circa 90 vierkante meter. De prijzen variëren van 260.000 tot 306.000 euro (v.o.n.). Er zijn ook nog enkele appartementen in optie. Er komen in toren II ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie Maasdelta.

Bouw volop bezig, oplevering najaar 2020 verwacht

De bouw van toren II is volop bezig en duurt ongeveer twee jaar. Dat betekent dat het project, als alles volgens verwachting verloopt, in het najaar van 2020 zal worden opgeleverd.

Interesse? Schrijf je in, bel de makelaar of kom naar de Woonmarkt

Het je belangstelling voor een van de laatste appartementen in toren II? Schrijf je dan in via de projectsite of bel een van de makelaars: 0181-625065 (Mudde Makelaardij) of 0181-692333 (Ooms Makelaars). Of kom naar de stand van VORM op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse.

  • Informatie over de laatste appartementen in toren II van Het Terras aan de Maas is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: VORM.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.