Sluit icoonTerug icoon

Ooms Makelaars: jouw partner in de zoektocht naar een huis

wo 30 oktober 2019 - Snel en toch zorgvuldig een woning kopen? Dat doe je met een aankoopmakelaar van Ooms

Een huis kopen is een grote beslissing. Veel mensen kiezen voor bestaande bouw. Omdat bestaande woningen in deze tijd vaak snel worden verkocht, is het van belang dat je snel handelt. Laat je hierbij adviseren door een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. Hij of zij begeleidt je in het hele proces. De aankoopmakelaar neemt je het stressvolle proces uit handen en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij of zij weet bijvoorbeeld hoeveel een huis waard is en kan gemakkelijk schakelen met de verkopende partij. Een aankoopmakelaar brengt je daarnaast ook in contact met een hypotheekadviseur, die snel voor je kan uitreken hoe jij er financieel voorstaat. Tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, kun je met Ooms hierover in gesprek.

Je woning verkopen met Ooms Makelaars

Maar Ooms Makelaars geeft niet alleen aankoopadvies. Je kunt Ooms ook inschakelen als je nu (nog) eigenaar van een woning bent en deze wilt verkopen. Want je wilt daar natuurlijk de beste prijs voor hebben! Ook wil je dat de verkoop onder de juiste randvoorwaarden plaatsvindt. Zo wil je een naadloze afstemming tussen het moment waarop je de sleutel van je nieuwe huis krijgt en wanneer je je huidige huis uitgaat. Een Ooms makelaar helpt je daarbij. Hoe? Door de juiste verkoopstrategie te kiezen en de planning te bewaken. Ook daarover kun je tijdens de Woonmarkt met de makelaars van Ooms in gesprek.

Woningaanbod en wooninspiratie via Ooms op social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook Ooms Makelaars maakt er volop gebruik van. Het makelaarskantoor verrast zijn ruim 40.000 actieve social media-volgers elke dag met spraakmakende content en het allernieuwste woningaanbod. Ben jij geïnteresseerd in het laatste woningaanbod in de regio en wil je daarnaast elke dag geïnspireerd worden op het gebied van lifestyle en interieur? Volg Ooms Makelaars dan op social media, zoals Facebook, Instragram en Twitter (@Ooms_Makelaars). 

  • Informatie over de aankoop- en verkoopdiensten van Ooms Makelaars is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Ooms Makelaars.
  • www.ooms.com.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.

Het team van Ooms Makelaars, kantoor Spijkenisse.