Sluit icoonTerug icoon

Op zoek naar een huis in Nissewaard? Kom dinsdag 28/11 naar de Woonmarkt

ma 6 november 2023 - Nieuwbouw, bestaande bouw, financieel advies en starterslening

Het actuele woningaanbod (nieuwbouw en bestaande bouw) in Nissewaard, financieel advies en informatie over de starterslening. Dat en meer is te vinden op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 28 november van 19:30 tot 21:30 uur in Theater de Stoep in Spijkenisse. 

Nieuwbouw, bestaande bouw, financieel advies en advies van de notaris

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. Je kunt er dus ook financieel advies krijgen. Zo kun je een inschatting laten maken van wat je maximaal kunt lenen. Ook kun je je laten adviseren over wat voor jou verstandiger is: kopen of huren. Verder kun je in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat je allemaal moet regelen als je gaat samenwonen. Makelaars vertellen je wat het actuele (bestaande) woningaanbod is en geven je tips om de verkoopkansen van je huidige woning te vergroten. De gemeente is aanwezig met informatie over de starterslening.

Van 19:30 tot 21:30 uur. Parkeren in parkeergarage

De Woonmarkt is van 19:30 tot 21:30 uur gratis toegankelijk. Bijzonder: er zijn twee verkoopstarts! Het gaat om fase 3 van nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse en om fase 2 van nieuwbouwproject Centrumpoort, ook in Spijkenisse. Stella Nova fase 3 bestaat uit rijwoningen voor starters, grote hoek- en tussenwoningen en twee- en driekappers. Centrumpoort fase 2 omvat appartementen. Over beide nieuwe fases krijg je in de kleine zaal van het theater een korte presentatie (vanaf 20:00 uur), waarna je met de aanbieders in gesprek kunt, eveneens in de kleine zaal. De presentaties worden ingeleid door wethouder Jan-Willem Mijnans. 

Meer informatie elders op deze site

Meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard is in de aanloop naar het evenement te vinden op www.nissewaardwoont.nl/woonmarkt

  • Woonmarkt Nissewaard: dinsdag 28 november 2023.
  • Tijd: 19:30-21:30 uur.
  • Locatie: Theater de Stoep, Theaterplein 1, Spijkenisse.
  • Naar de pagina over de Woonmarkt Nissewaard.
  • Naar de Woonmarkt? Voorkom dat je in de rij staat. Download of print hier je gratis ticket en loop meteen door.

 

Bezoekers bekijken de maquette van De Haven Spijkenisse tijdens een eerdere Woonmarkt (januari 2023).