Ouwerkerk Notariaat nu 24 uur per dag bereikbaar

do 7 maart 2019 - Verhuizen? Schenken? Je testament opstellen of aanpassen? Dan heb je een notaris nodig

Ga je binnenkort verhuizen? Is je testament nog wel op orde? Of zit je te denken aan een schenking? Bij dit soort vragen heb je een notaris nodig. "Wij brengen, samen met jou, je wensen in kaart, geven juridische mogelijkheden aan en leggen vervolgens alles vast in een notariële akte", zegt Ron Ouwerkerk van Ouwerkerk Notariaat in Spijkenisse. Persoonlijk contact en helder taalgebruik zijn voor Ouwerkerk vanzelfsprekend. "En sinds kort zijn we 24 uur per dag bereikbaar."

24 uur per dag weten waar je aan toe bent

Die 24/7 bereikbaarheid is te danken aan de lancering van www.ouwerkerkonline.nl, naast de bestaande website van Ouwerkerk. Via ouwerkerkonline.nl kun je op elk moment van de dag te weten komen waar je aan toe bent qua kosten. Op deze site staan van een flink aantal pakketten de tarieven van Ouwerkerk Notariaat overzichtelijk bij elkaar. "Als klant zul je al snel merken dat wij onze tarieven gunstig kunnen aanbieden door goed samen te werken."

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over wat Ouwerkerk Notariaat voor je kan betekenen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Dat kan via 0181-627027 of info@ouwerkerknotariaat.nl. "Samen drinken we dan een kopje koffie en zetten we al je vragen op een rij. Uiteraard zijn hieraan geen kosten verbonden."