Sluit icoonTerug icoon

Verkoopsucces Park Waterrijk: nog maar één villa beschikbaar

do 24 september 2015 - Dankzij allerlei opties maak je van je woning in Waterrijk jouw droomhuis

Ruime huizen aan het water, met polders en natuur naast de deur. Je vindt ze straks aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Daar realiseert ontwikkelaar Stevast Baas & Groen nieuwbouwproject Park Waterrijk, met vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. De verkoop gaat boven verwachting. Er is in de eerste fase nog maar één vrijstaande villa beschikbaar. Tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse, krijg je daar meer informatie over.

De eerste fase bestaat uit achttien woningen: drie vrijstaande villa’s, acht tweekappers en zeven riante woningen in blokken van drie en vier. Vijftien van de achttien woningen zijn inmiddels verkocht. Voor twee huizen zijn de gesprekken gaande. De laatste nog beschikbare woning is een vrijstaande villa. Dit riante huis staat op 530 vierkante meter grond en heeft een tuin aan het water. De prijs begint bij 375.000 euro (v.o.n.).

Zelf je huis ontwerpen

In Park Waterrijk heb je de mogelijkheid om, onder begeleiding, mee te denken over het ontwerp van je huis. Dankzij allerlei uitbreidingsopties kun je je woning helemaal naar jouw wensen laten uitvoeren. Dat geldt ook voor de laatste, nog beschikbare villa. Slapen en wonen op de begane grond, ruimte voor ouders in huis, diverse opties om het huis uit te breiden en wel of geen garage. Het kan allemaal.

Park Waterrijk: veel groen en water

In Park Waterrijk woon je in een groene, waterrijke omgeving. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant het groene polderland en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. En de directe nabijheid van Spijkenisse staat garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

> Informatie over de laatste villa in Park Waterrijk is te vinden op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse.
> Stand: Stevast Baas & Groen.
> Tijd: 19:30-22:00 uur.
> Adres: Theaterplein 1, Spijkenisse.
> www.parkwaterrijk.nl (voor alle informatie).