Park Waterrijk: nog twee woningen beschikbaar. Nieuwe fase in aantocht

vr 7 juni 2019 - Fase 4: waterwoningen, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen

Er komt weer een nieuwe fase aan in Park Waterrijk, het villawijkje aan de groene rand van Hekelingen. Het gaat om fase 4, met waterwoningen, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen en rijwoningen. Ontwikkelaar Stevast Baas & Groen verwacht dat deze woningen in het laatste kwartaal van dit jaar in verkoop gaan. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse, krijg je meer informatie. Dan worden ook de eerste beelden gepresenteerd. Daarnaast kom je alles te weten over de twee nog beschikbaar woningen in de fase die nu in verkoop is (fase Zuid).

Duurzaam en energiezuinig: meer lenen, een lagere energierekening

De woningen in Park Waterrijk Zuid en fase 4 worden zeer energiezuinig, dankzij onder meer zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, ventilatie met warmteterugwinning en een warmtepomp voor warmte en warm tapwater. Ze krijgen een EPC van 0. Deze waarde betekent dat de energie voor de verwarming (of koeling) en ventilatie van je huis, en voor het gebruik van warm water, duurzaam wordt opgewekt. Dit is goed voor het klimaat en je kunt hierdoor bij veel hypotheekverstrekkers flink meer lenen. En omdat de woningen zo energiezuinig zijn, is je energierekening (bij normaal verbruik) fors lager. Meer informatie over de duurzaamheid van de woningen in Park Waterrijk staat op de duurzaamheidspagina op de projectsite.

Riant wonen met veel ruimte voor je persoonlijke wensen

Hoewel fase 4 nog in voorbereiding is, geldt voor deze fase wat voor heel Park Waterrijk geldt: je hebt alle ruimte. Zowel de woningen zelf als de kavels waarop ze staan worden heel riant. En je kunt je huis aanpassen aan jouw woonwensen. Een nog ruimere woonkamer via een aanbouw? Extra slaapkamers? Een dakkapel? Of misschien wel een andere indeling? Het is allemaal mogelijk. Ook in fase 4 zal geen huis hetzelfde zijn.

Nu beschikbaar: 2 Hofvilla's van 193 vierkante meter

Wil je niet wachten op fase 4? Ga dan voor een van de twee nog beschikbare woningen in fase Zuid. Het gaat om twee Hofvilla's van 193 vierkante meter. Beide woningen hebben een uitbouw en een van de twee Hofvilla's wordt opgeleverd met een vrijstaande garage. De koopsommen zijn 604.900 en 637.900 euro (v.o.n.). De bouw van deze woningen start rond de zomervakantie. In het tweede kwartaal van 2020 wordt de oplevering verwacht. Meer informatie over het actuele aanbod staat op de projectsite.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.

  • Informatie over fase 4 van nieuwbouwproject Park Waterrijk en over de nog beschikbare woningen in fase Zuid is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 25 juni in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Stevast Baas & Groen.
  • www.parkwaterrijk.nl.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.

Hofvilla's in Park Waterrijk Zuid. Impressies van fase 4 worden op de Woonmarkt Nissewaard gepresenteerd.