Presale fase 2 villaproject Krekenpark (Zuidland) in november

wo 11 september 2019 - Vrijstaande en geschakelde villa's op riante kavels, in de geliefde stijl van de jaren dertig

De fraaie architectuur van de jaren dertig in combinatie met heel veel ruimte, zowel binnen als buiten. De tweede fase van nieuwbouwproject Krekenpark in Zuidland biedt het allemaal. Deze fase krijgt vijf vrijstaande villa's en acht geschakelde villa's. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 172 tot 182 vierkante meter en de afmetingen van de kavels variëren van ongeveer 500 tot 1.000 vierkante meter. De presale van fase 2 start, als alles volgens plan verloopt, in november. De prijzen zijn nog niet bekend.

Riante vrijstaande en geschakelde villa's, diverse indelingen mogelijk

De vrijstaande villa's in de tweede fase van Krekenpark worden in de basis ongeveer 182 vierkante meter groot. De woonoppervlaktes van de geschakelde villa's variëren zonder verdere uitbreidingen van ongeveer 172 tot 182 vierkante meter. In beide woningtypen heb je een riante woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, die is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet. Diverse indelingen zijn mogelijk. Op de begane grond heb je bijvoorbeeld voldoende ruimte voor een slaapkamer en een badkamer. Een extra slaapkamer op de verdieping is ook mogelijk. En wil je nog meer woonruimte, dan kun je de woonkamer laten uitbouwen. Ruimte genoeg; de vrijstaande villa's komen op kavels van circa 800 tot 1.000 vierkante meter, de geschakelde villa's worden gebouwd op percelen van zo'n 400 tot 500 vierkante meter.

Geliefde architectuur jaren dertig

Warme kleuren, langgerekte daken, witte goten en overstekken en fraaie erkers. De woningen in fase 2 krijgen onmiskenbaar de geliefde architectuur van de jaren dertig.

Krekenpark: riant wonen aan de landelijke rand van Zuidland 

Krekenpark verrijst aan de landelijke rand van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam. Het villaproject bestaat uit 4 fases. De eerste fase telt 11 watervilla's die allemaal zijn verkocht. In fase 2 gaat het om 'landvilla's'. Deze staan niet aan het water en hebben een riante voor- en achtertuin. De woningen van fase 2 gaan, als alles volgens plan verloopt, in november in presale. De prijzen zijn nog niet bekend.

Bekijk de videoimpressie van Krekenpark, fase 2:

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, waterrijke en parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met uitstekende isolatie, zonnepanelen op het dak, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp. En zonder gasaansluiting.

Meer weten? Meld je aan als belangstellende

Wil je meer weten over fase 2 van Krekenpark? Ga dan naar de projectsite en meld je aan als belangstellende. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws in je mailbox.