Sluit icoonTerug icoon

Rederij (De Haven Spijkenisse): impressies en plattegronden bekend

di 27 september 2022 - Kadewoningen en appartementen aan het water. Blijf op de hoogte

Er wordt steeds meer bekend over de appartementen en kadewoningen van nieuwbouwproject Rederij, in De Haven Spijkenisse. Werden onlangs de impressies van deze nieuwe fase gepubliceerd, sinds kort zijn er ingekleurde plattegronden van de diverse woningtypen. Die plattegronden staan allemaal op deze pagina op de projectsite. Het is nog niet bekend wanneer de pre-sale start. Meld je aan als belangstellende via www.vorm.nl/rederij, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Rederij (De Haven Spijkenisse): woningen met uitstraling van grachtenpanden en pakhuizen

Rederij wordt het laatste deelgebied aan de 'rechterkant' van De Haven Spijkenisse, gezien vanuit het stadscentrum. Er komen kadewoningen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren. Alle woningen worden zeer energiezuinig.

Appartementen met balkons met uitzicht over de haven

De appartementen in Rederij hebben twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes van circa 60 tot ongeveer 113 vierkante meter. Je hebt in deze appartementen een ruime woonkamer met leefkeuken, een fijn balkon van circa 8 vierkante meter met uitzicht over de haven, en een ruime badkamer die helemaal is afgewerkt. Je berging bevindt zich op de begane grond.

Kadewoningen: wonen aan het water, tuinen tot 11 meter diep

Ook de kadewoningen zijn er in verschillende varianten, met woonoppervlaktes van ongeveer 126, 134 en 150 vierkante meter. Deze woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (met in diverse kadewoningen de mogelijkheid van extra slaapkamers op de bovenste etage), een compleet afgewerkte badkamer en tuinen tot wel 11 meter diep. Bijzonder is dat je uit verschillende gevelvarianten kunt kiezen. Ook zijn er diverse upgrades mogelijk voor nog meer woonruimte. 

Vragen? Neem contact op met de woningcoach 

Heb je nog vragen over Rederij? Kijk dan op de projectsite voor meer informatie of neem contact op met de woningcoaches. Zij zijn te bereiken via 0186-618777 of woningcoach@vorm.nl (vraag naar Enny of Priscilla). Je kunt je ook via de projectsite aanmelden voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de pre-sale start.

Wonen aan het water in Spijkenisse, tussen de Oude Maas en het stadscentrum

Het unieke van De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je zo naar de rivier en kom je helemaal tot jezelf. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. Én om de hoek, waar je heerlijk over de kade kunt slenteren en naar voorbijvarende boten kunt kijken. 

Impressies van nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse. In de tekst staat een plattegrond van een van de appartementen.