Sluit icoonTerug icoon

Rederij (Haven Spijkenisse): verkoopevenement op donderdag 20 april

wo 12 april 2023 - Nu alvast een woning reserveren? Vraag snel een oriëntatiegesprek aan

Een vliegende start voor nieuwbouwproject Rederij in De Haven Spijkenisse. Bijna 20 kandidaat-kopers hebben na een financieel oriëntatiegesprek een woning in het project gereserveerd. Dat betekent dat zij bij de start verkoop op maandag 8 mei er al zeker van zijn dat zij die woning toegewezen krijgen. Rederij krijgt 22 kadewoningen en 34 appartementen met de uitstraling van grachtenpanden en havenpakhuizen. De prijzen lopen uiteen van 264.500 tot 634.500 euro (v.o.n.). Het is het laatste deelgebied van De Haven Spijkenisse dat direct aan de havenkom ligt.

Ook een woning reserveren? Regel nu een oriëntatiegesprek

De vliegende start biedt goede perspectieven voor het project. Ontwikkelaar VORM heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de woningen van Rederij verkocht gaan worden en dat later dit jaar de bouw van start gaat. Zover is het nu nog niet. Ook nu nog kun je via deze pagina op de projectsite een oriëntatiegesprek aanvragen met de specialisten van VORM Finance om je financiële mogelijkheden te verkennen. Dit kan nog tot en met 7 mei. Als uit dat gesprek blijkt dat je de woning die jij op het oog hebt, kunt betalen, dan kun je die woning reserveren. De woning komt dan niet in verkoop en wordt sowieso aan jou toegewezen. Na een positief oriëntatiegesprek kun je er ook voor kiezen voorrangskandidaat te worden. Dat kost niets en ook dan heb je bij de toewijzing een streepje voor. Een reservering geeft wel meer zekerheid. De woningen die op maandag 8 mei nog niet zijn toegewezen, komen op die dag in vrije verkoop.

Donderdag 20 april: verkoopevenement in Elementenhuis

Ben je enthousiast maar wil je nog meer te weten komen? Bezoek dan het verkoopevenement van Rederij op donderdag 20 april in het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. Je bent daar tussen 17.00 en 19.00 uur welkom. Er is dan een uitgebreid ontwikkel- en verkoopteam aanwezig om al je vragen over de woningen en de wijk te beantwoorden. Zij vertellen je over de unieke ligging van het project, de energiebesparende maatregelen in de woningen en hoe de plattegronden in elkaar zitten. Ook kun je met specialisten in gesprek over de ‘haalbaarheid’ van het kopen van een huis in deze bijzondere tijd. En heel leuk: de officiële verkoopbrochure is voor het eerst beschikbaar. Bereid je bezoek voor en bekijk in de woningzoeker op de projectsite alvast het complete aanbod en de prijzen. 

Woningen met uitstraling grachtenpanden of pakhuizen, boot voor de deur

De 22 kadewoningen van Rederij doen aan traditionele grachtenpanden denken. De 34 appartementen komen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een ligplaats te pachten. 

Appartementen met balkons met uitzicht over de haven

De appartementen in Rederij hebben twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes van circa 60 tot ongeveer 126 vierkante meter. Je hebt in deze appartementen een ruime woonkamer met leefkeuken, een fijn balkon met uitzicht over de haven, en een ruime badkamer die helemaal is afgewerkt. Je berging bevindt zich op de begane grond. Sommige appartementen zijn tweelaags. 

Kadewoningen: wonen aan het water, tuinen tot 11 meter diep

Ook de kadewoningen zijn er in verschillende varianten, met woonoppervlaktes van ongeveer 126, 134 en 150 vierkante meter. Deze woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (met in diverse kadewoningen de mogelijkheid van extra slaapkamers op de bovenste etage), een compleet afgewerkte badkamer en tuinen tot wel 11 meter (!) diep. Bijna alle woningen hebben een eigen gevelontwerp, waardoor jouw woning uniek is. Verder heb je diverse uitbouwmogelijkheden voor nog meer woonruimte.

Rederij: laatste deelgebied dat direct aan de havenkom ligt

In de nieuwe stadswijk De Haven Spijkenisse heb je zowel de reuring van het stadscentrum als de rust van Oude Maas dichtbij. Op de situatietekening is het goed te zien: Rederij biedt een unieke kans. Het is namelijk het laatste plan in De Haven Spijkenisse dat direct aan het water en aan de havenkom ligt. Tel daarbij op dat Rederij aan de andere kant grenst aan rustige woonstraatjes zonder verkeer, en aan een stukje groen/speelgelegenheid, en je begrijpt waarom de belangstelling nu al zo groot is. 

Energieneutraal en gasloos: veel comfort, lagere energierekening

Alle woningen in Rederij zijn energieneutraal en gasloos. Ze zijn voorzien van een klimaatsysteem met een bodemwarmtebron, een warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast wordt warmte teruggewonnen via douchewater en ventilatie. Daarbij wordt warmte aan het afgevoerde douchewater en de afgevoerde ventilatielucht onttrokken om opnieuw te gebruiken. Je zal in Rederij al snel merken dat je energierekening veel lager is dan je gewend was. En dan heb je ook nog eens het comfort van vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. Wie wil dat nu niet? 

Vragen? Neem contact op en meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je een vraag over het woningaanbod in Rederij? Neem dan gerust contact op met een van de woningcoaches. Op deze pagina op de projectsite vind je hun contactgegevens. Daar lees je ook hoe je een afspraak maakt voor een oriëntatiegesprek met VORM Sales & Finance. Wil je sowieso op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Rederij? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende.