Sluit icoonTerug icoon

Rederij: appartementen en kadewoningen in Haven Spijkenisse

ma 11 juli 2022 - Nieuw aanbod na de zomer in presale. Eerste concept impressies gepubliceerd

Er komt weer nieuw woningaanbod aan in De Haven Spijkenisse. Het gaat om project Rederij, met appartementen en kadewoningen. De eerste (concept) impressies zijn gepubliceerd. Je kunt je nu alvast aanmelden als belangstellende via www.vorm.nl/rederij, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. De presale start na de zomer.

Woningen met de uitstraling van grachtenpanden en pakhuizen

Rederij wordt het laatste deelgebied aan de 'rechterkant' van De Haven Spijkenisse, gezien vanuit het centrum. Rederij krijgt kadewoningen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren. 

Appartementen en kadewoningen in allerlei varianten

De appartementen in Rederij krijgen verschillende woningoppervlaktes. De appartementen op de begane grond zijn ongeveer 60 en 67 vierkante meter groot. De appartementen op de eerste en de tweede verdieping krijgen een woonoppervlak van circa 75 vierkante meter. De grootste appartementen liggen op de derde en vierde verdieping. Deze woningen zijn ongeveer 93 en 110 vierkante meter groot. Ook de kadewoningen zijn er in verschillende varianten, met woonoppervlaktes van ongeveer 126, 133 en 150 vierkante meter.

De Haven Spijkenisse: wonen tussen Oude Maas en stadscentrum

Het unieke van De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je zo naar de rivier en kom je helemaal tot jezelf. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. Én om de hoek, waar je heerlijk over de kade kunt slenteren en je naar voorbijvarende boten kunt kijken.