Sluit icoonTerug icoon

Riant en vrijstaand wonen in het groen aan de Drogendijk in Spijkenisse

ma 4 november 2019 - Vrijstaande woningen op grote kavels, nabij natuur en polders. Ook zelfbouw mogelijk

Droom je al een tijd van een vrijstaand huis in een landelijke omgeving, met alle gemakken van de stad binnen handbereik? Dan is Wonen aan de Drogendijk, een kleinschalig project in Spijkenisse, iets voor jou. Voor de verschillende kavels kun je kiezen uit 6 woningtypen, die je met diverse opties kunt aanpassen en uitbreiden. Maar je kunt ook als zelfbouwer aan de slag. Dan koop je alleen de kavel en bouw je daar vervolgens zelf je huis op, helemaal naar jouw wens en smaak. Meer informatie over dit project is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse.

Vrijstaande huizen aan de Drogendijk, vanaf 595.000 euro (v.o.n.)

De vrijstaande huizen hebben in de standaard uitvoering woonoppervlaktes van 143 of 155 vierkante meter. Het gaat om twee- en drielaagse woningen met een fraaie, dorpse architectuur. De prijzen, inclusief de kavels, variëren van 595.000 tot 630.000 euro (v.o.n.). Deze prijzen zijn inclusief een complete badkamer. De verkoop is bezig. Eén van de acht kavels (inclusief woning) is verkocht, enkele staan onder optie. Er is dus nog keuze genoeg.

Kavels (zonder woning): vanaf 240.000 euro (v.o.n.)

Je kunt in Wonen aan de Drogendijk er dus ook voor kiezen om alleen een kavel te kopen en daar zelf een huis op te (laten) bouwen. De prijzen van de kavels (dus zonder woning) bedragen 240.000, 250.000 en 255.000 euro (v.o.n.).

Vrij wonen in het groen, op loopafstand van winkels  

De Drogendijk ligt in de Spijkenisser wijk Maaswijk. De kavels zijn allemaal circa 620 vierkante meter groot. Je hebt dus ruimte genoeg voor een heerlijke tuin. Vóór de woningen komt bovendien een ruime groenstrook, waardoor je hier nog vrijer woont. Tegelijkertijd woon je op loopafstand van winkelcentrum Maaswijk, met diverse supermarkten, flink wat andere winkels en huisartsenpraktijken. Ook sportverenigingen bevinden zich in de buurt. En fiets of wandel je even een stukje door, dan zit je zo in de natuur en de polders die de wijk omringen.

Spijkenisse: stedelijke voorzieningen, polders en natuur dichtbij

Die combinatie van voorzieningen, ruimte en natuur geldt voor heel Spijkenisse. In het stadscentrum vind je tal van winkels en horecagelegenheden, maar ook een schitterend theater en de iconische bibliotheek De Boekenberg. Voor nog meer stedelijk vertier zit je bovendien zo in Rotterdam, zowel me de auto als met de metro. Ben je meer een rustzoeker? Ook dan zit je hier goed. Behalve in de polders en natuur rondom Maaswijk kun je ook terecht aan de Oude Maas of het Spui, met schitterende vergezichten over het water. Even verderop ligt natuur- en recreatiegebied Bernisse. En nog iets verder - binnen een halfuur met de auto - vind je het strand van Rockanje. Daar kun je lekker uitwaaien en op zomerse dagen van de zon genieten.

  • Informatie over villa- en kavelproject Wonen aan de Drogendijk is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Betist Makelaardij.
  • www.wonenaandedrogendijk.nl.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.