Sluit icoonTerug icoon

Run op in fase 9 van nieuwbouwproject Het Land

wo 22 juni 2016 - Nog enkele huizen beschikbaar in populaire jaren dertig wijk. Kijk op de projectsite

Een run op de woningen uit fase 9 van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse. De dertig rijwoningen en tweekappers die op 21 mei in verkoop gingen, staan bijna allemaal onder optie. Ontwikkelaar Dura Vermeer was vooraf positief gestemd over de verkoop, maar dit succes overtreft alle verwachtingen. Er zijn nog enkele huizen beschikbaar. Op de projectsite staat de actuele stand van zaken. 

Het aanbod in fase 9 is gevarieerd. De tweekappers en geschakelde tweekappers zijn flink groter dan de rij- en hoekhuizen, maar er zijn ook overeenkomsten. Zo krijgen alle huizen een ruime woonkamer met open keuken, drie (of vier) slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer met een tweede toilet, een vrij indeelbare zolder en een tuin met een berging. Omdat de gesprekken nog gaande zijn, zijn er bijna dagelijks wisselingen in het nog beschikbare aanbod. Op de projectsite vind je dagelijks de meest actuele stand van zaken.

Interesse? Neem contact op met de makelaar

Heb je je ingeschreven voor een van de huizen van fase 9 en geen woning toegewezen gekregen, dan sta je op de reservelijst. Je kunt dan alsnog voor een huis in fase 9 in aanmerking komen als andere gegadigden afhaken. Sta je nog niet op de reservelijst en ben je wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met makelaarskantoor TW3 (info@tw3.nl of 010-3007117). Je ontvangt dan vrijblijvend een inschrijfformulier. Met het inleveren daarvan kom je alsnog op de reservelijst terecht. Maar je kunt je uiteraard ook aanmelden voor de nog beschikbare woningen.

Bouw fase 8 van start

Niet alleen de verkoop, ook de bouw van Het Land blijft voortvarend gaan. Begin juli is de eerste paal geslagen voor de woningen uit fase 8 (zie foto onder).

Ligging: tussen Oude Maas en stadscentrum

Het Land is onder meer geliefd vanwege de fraaie jaren dertig architectuur, met dakoverstekken, witte kozijnen, warme kleuren en sfeervolle geveldetails. Ook de ligging, tussen de Oude Maas en het stadscentrum, draagt bij aan de populariteit van de wijk. Wil je shoppen, lekker uit eten of naar het schitterende nieuwe theater van Spijkenisse, dan kan dat om de hoek. En als je op zoek bent naar rust en ruimte, wat is er dan mooier dan even bijkomen op een bankje, aan de gestaag stromende rivier die praktisch aan je achtertuin grenst?