Sluit icoonTerug icoon

Supersnel een indicatie van je maximale hypotheek

di 8 november 2016 - Rabobank is met hypotheekadviseurs prominent aanwezig op Woonmarkt Nissewaard

Ben jij op zoek naar een huis in Nissewaard en kom je dinsdag 29 november naar de Woonmarkt in Spijkenisse? Ga dan ook even langs bij de adviseurs van de Rabobank. Dan krijg je snel een indicatie van wat je maximaal kunt lenen. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je heel gericht het aanbod op de beursvloer bekijken. 

Voor de indicatie van je maximale hypotheek, maken de hypotheekadviseurs van de bank gebruik van de online rekenmodule van de Rabobank. Verder kun je bij hen terecht met andere financiële vragen die met wonen te maken hebben. Daarnaast vertellen ze je alles over het Rabobank Hypotheekdossier, een online dossier dat je zelf kunt invullen om een compleet beeld van je financiële mogelijkheden te krijgen.

Online rekenmodule thuis invullen

Je kunt ook voorafgaand aan de Woonmarkt, gewoon thuis, de online rekenmodule invullen. De tool is te vinden op de website van de Rabobank. Hierdoor weet je al bij binnenkomst waar je aan toe bent. En wil je hulp bij het invullen van het online Rabobank Hypotheekdossier? Geen probleem. Maak gerust een afspraak op een dag dat het jou uitkomt, via 0181-333200 of via de hypotheekpagina op de website van de bank. De Rabobank Voorne-Putten-Rozenburg is gevestigd aan de Jan Campertlaan 6 in Spijkenisse.

  • De Rabobank is aanwezig op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 29 november (19:30-22:00 uur) in Theater de Stoep aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse.
  • www.rabobank.nl/wonen
  • 0181-333200 (voor een afspraak op maat).